fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

OOTD My eyes on you

De laatste tijd ben ik op het gebied van fashion lekker aan het experimenteren. Een van die lookjes is deze OOTD My Eyes on You. Ik combineer hier een trui die ik al een tijdje heb samen met een gloednieuwe broek van NA-KD en mijn slangenleren laarsjes van Omoda. Ik ben zelf heel erg blij met dit lookje en laat hem dus graag in dit artikel aan je zien. Het woord ‘lookje’ is, gezien de trui, wel een beetje dubbel in dit artikel, vind je niet? 

OOTD My eyes on you

Deze trui heb je al een keer eerder voorbij zien komen op mijn blog. Namelijk in het artikel OOTD All eyes on you. Destijds combineerde ik de trui samen met een donkere Levi’s jeans, mijn cognackleurige Shabbies en een cognackleurige tas van dR. Amsterdam. De broek heb ik nog steeds en ook die Shabbies draag ik nog regelmatig. Al wissel ik ze nu af aangezien ik sinds vorige maand een nieuwe set Shabbies aan mijn stash heb toegevoegd. (met dank aan Omoda). Benieuwd naar mijn nieuwe shabbies? Je vindt ze bij Omoda, oh en ze zijn op dit moment in de aanbieding!

Anyways, de trui is van Miss Etam en is echt de meest warme en zachte trui ooit. Niet gek dus dat ik hem nog steeds heel graag draag. De armen en de voorkant van de trui zijn versierd met hele schattige oogjes. #iloveit Het is overigens een lange trui die ik, met behulp van een ceintuur, cropped heb gemaakt. Dit is een hele goede tip als je een highwaisted broek draagt en net wat meer model wilt hebben.

Onder de trui draag ik een prachtige, zwarte pantalon van NA-KD. Deze heeft een wijde pijp en zit echt heel erg mooi en lekker. Een broek als deze had ik nog niet in mijn stash en daarom vind ik dit een hele fijne toevoeging. Het is een vrij nette broek maar door hem te combineren met deze fluffy sweater wordt hij net een tikkeltje meer casual. Om in het zwart/wit thema te blijven draag ik mijn Nubikk laarsjes met slangenprint eronder. Deze hebben een hele stoere blokhak en dit matched perfect met de wijde pijp van de pantalon. Om de look af te maken draag ik gouden sieraden en mijn tasje is van Notre V.

Instagram

Volg je mij al op Instagram? (@lindseybeljaars) Ik post hier heel vaak lookjes die niet op mijn blog voorbij komen! X 

https://www.instagram.com/lindseybeljaars/

Details

Draag jij liever een broek of liever een jurk/rok? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: