fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Kruidvat Great Lenghts

Kruidvat Great Lenghts

Ik heb lang blond haar en probeer dit, uiteraard, zo goed mogelijk te verzorgen. Mijn haar is vrij fijn maar ik heb wel heel veel haar waardoor ik uiteindelijk toch een flinke bos heb. Eigenlijk is mijn haar heel erg makkelijk. Het is snel droog, het pluist niet en toch krijg ik er vrij makkelijk volume in. Ik ben altijd op zoek naar haarverzorging die mijn haar niet verzwaard. In dit artikel review ik de Kruidvat Great Lenghts haarverzorging. Ben jij benieuwd naar mijn mening over de shampoo, de conditioner en het masker? Lees dan met mij mee.

Kruidvat Great Lenghts

Kruidvat Great Lenghts

De naam zegt het natuurlijk al. Deze verzorgingslijn biedt, volgens Kruidvat, extra verzorging voor lang en beschadigd haar. Alle drie de haarproducten zijn intensief voedend door de complex van keratine, tarweproteïne en provitamine B5. Die bestanddelen versterken en herstellen dunner wordende haarlengtes. Het resultaat is krachtiger haar met zichtbaar gezonde lengtes en punten vol levendigheid. Laat die lange, levendige lokken maar komen!

Tijd om eens naar de verpakking te kijken. Wat me direct opvalt is dat de flessen echt gigantisch zijn! Zowel de shampoo als de conditioner bevatten 500ml. Kijk! Daar kun je nog eens mee vooruit. Het haarmasker is ook een flinke pot en bevat 300ml. Verder vind ik de producten qua vormgeving ook dik in orde. Een mooie turkoois kleur met sierlijke accenten van peachy, roze en bordeaux kleuren. Alle informatie staat erop en het wordt meteen duidelijk dat het gaat om een shampoo, conditioner en een haarmasker uit dezelfde lijn. Complimenten voor Kruidvat.

Kruidvat Great Lenghts Shampoo

Shampoo

Het eerste wat ik altijd doe, na het ontvangen van producten, is uiteraard ruiken. Hierbij valt me gelijk de heerlijke tropische geur op die deze lijn heeft. Echt heel lekker! Daarnaast kijk ik altijd op de ingrediëntenlijst en daarop zie ik gelijk wat opvallende ingrediënten staan. De ingrediënten Keratin en Hydrolyzed Keratin staan hoog in de ingrediëntenlijst. Deze verzorgen het haar, maken het glanzend, sterk en geeft het veerkracht. Wat ook hoog in het lijstje staat is Hydrolyzed Wheat Protein en dit heeft een revitaliserend en rustgevend effect op het haar en de hoofdhuid. Sounds great! Zoals bij de meeste shampoo’s staan de ingrediënten aast water, SLS (o.a. schuimmiddel) en Sodium Chloride (verdikkingsmiddel) bovenaan.

De shampoo gebruik je, net als andere shampoo’s, op nat haar. Ik breng ongeveer de hoeveelheid van een €2,- munt aan op mijn hand en verdeel het vervolgens goed door mijn haar. Ik merk direct dat de heerlijke geur vrij komt en dat de shampoo heerlijk begint te schuimen. Na het uitspoelen voelt mijn haar erg stroef aan. Overigens sta ik hier niet van te kijken want dat heb ik altijd na het gebruik van een shampoo. Gelukkig is er conditioner!

Kruidvat Great Lenghts Conditioner

Conditioner

Ik kan absoluut niet zonder conditioner. Na het wassen met een shampoo voelt mijn haar altijd stroef aan en een conditioner als tweede stap is voor mij absoluut een must. Qua ingrediënten tref je Glyceryl Stearate Se en Stearamidopropyl Dimethylamine aan. Niet gek, dit zie je heel vaak terug in een conditioner. Het eerst genoemde ingrediënt maakt het haar glad, zacht en soepel en bestaat uit verschillende plantenoliën. Stearamidopropyl Dimethylamine zorgt ervoor dat het haar niet zo snel statisch wordt en verbetert de doorkambaarheid. Precies de reden waarom ik dus een conditioner gebruik.

Qua hoeveelheid gebruik ik altijd 2x zoveel conditioner dan shampoo. Mijn fles conditioner is ook altijd eerder op dan de fles shampoo. Anyways, ik breng een flinke scheut aan op mijn hand en verdeel het over mijn haar. De conditioner heeft een fijne crèmestructuur en laat zich makkelijk verdelen. Ik concentreer mij altijd op de punten en probeer niet teveel op mijn kruin aan te brengen. Ik merk dat hierdoor mijn haar minder snel vet wordt. Na het aanbrengen laat ik de conditioner even inwerken en hierna spoel ik het grondig uit. Hierbij merk ik meteen dat mijn haar heerlijk zacht aanvoelt.

Kruidvat Great Lenghts Haarmasker

Haarmasker

Een haarmasker gebruik ik niet altijd maar als ik echt een me-time momentje inplan voor mijzelf dan ga ik all in. Een haarmasker komt er dan ook altijd aan te pas. Dit masker gebruik je uiteraard als laatste stap. Anders dan de shampoo en de conditioner breng je dit haarmasker niet op nat maar op handdoek droog haar aan. Je masseert het masker goed in en laat het vervolgens een minuut of 5 intrekken. Dit is natuurlijk een heerlijk verwenmomentje en ik probeer dit ongeveer 1x per week te doen. Het masker heeft naast dezelfde ingrediënten als de andere producten ook nog een toevoeging van castorolie voor extra hydratatie. Het haar gaat hierdoor extra glanzen en krijgt meer volume. #perfect

Kruidvat Great Lenghts

Conclusie

Jeetje, ik ben echt positief verrast! Dit is echt een hele fijne lijn. Op dit moment was ik mijn haar 1 à 2 keer per week en dat gaat ontzettend goed met deze producten. Sowieso ruiken ze heerlijk, ze werken fijn bij het wassen en na gebruik voelt mijn haar verzorgd en zacht aan zonder het te verzwaren. Eigenlijk precies wat ik van dit soort producten verwacht. Ik merk inderdaad door ook het masker te gebruiken dat mijn haar makkelijk wat extra volume krijgt en daar ben ik dus ook erg tevreden over.

  • Shampoo bevat 500ml. en kost € 1,29
  • Conditioner bevat 500ml. en kost € 1,69
  • Haarmasker bevat 300ml. en kost € 2,99Wat een mooie budget producten zeg! Ze zijn uiteraard verkrijgbaar bij Kruidvat, zowel in de winkel als online.

Welke shampoo heb jij op dit moment in je douche staan?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: