fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

OOTD Checked Dress

Oh yes, het is weer OOTD Dinsdag! Vandaag laat ik je een lookje zien met mijn nieuwe Checked Dress van Chiquelle. Deze jurk is een item die ik zelf niet heel snel zou kopen maar nu ben ik er helemaal weg van. Je hebt hem wellicht al voorbij zien komen op mijn Instagram (rond Black Friday) maar ik laat hem je graag in dit artikel ook nog even zien. #let’s go!

OOTD Checked Dress

Chiquelle is een hele toffe webshop die ik ken door mede instagrammers, bloggers en vloggers. Uiteraard was ik direct ontzettend enthousiast toen er een mailtje in mijn inbox belandde met de vraag of ik interesse had in een samenwerking. Vanzelfsprekend was mijn antwoord hier ‘ja’ op.

Uit de fall/winter collectie mocht ik een aantal items bestellen en één daarvan was deze Stylish Life Checked Dress. Het is een mouwloos, overgooi jurkje waardoor hij heel tof is te combineren. Op de foto in de webshop werd deze gecombineerd met een crème kleurige top en vandaar dat ik hem ook combineer met crème. Echter niet met een top maar met een toffe, chunky sweather om de look net even iets stoerder te maken. Deze trui is echt zo fijn!

Onder het jurkje draag ik een 20 denier panty en mijn zwarte veterboots van Blowfish Malibu. Een leuk feitje is dat deze laarsjes vegan zijn en dus niet van echt leer. Overigens voelen ze zo wel, echt heel fijn materiaal. De binnenkant is gevoerd met bond en hierdoor zitten ze super lekker en zijn ze erg warm. Perfect voor de winter!

Dit lookje is al voorbij gekomen op mijn Instagram. Volg jij mij al? (@Lindseybeljaars) 

Details

Dit was hem, mijn OOTD Checked Dress. Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

  1. 11 december 2019 / 16:03

    Wat een geslaagd jurkje! Love it 🙂

  2. 10 december 2019 / 18:40

    Echt een super leuke outfit! Staat je goed!

  3. 10 december 2019 / 13:45

    Prachtig, echt!