fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Gift Guide voor Kerst

Ja, het is last minute nog snel even tijd voor een Gift Guide voor Kerst. Ben jij er nog niet helemaal uit en moet je dit weekend nog op pad voor Kerstcadeaus? Geen stress, je bent niet de enige. Ik moet zelf namelijk ook nog op pad en zelfs mijn rijm nog schrijven. Normaliter ben ik beter voorbereid maar dit jaar doe ik even alles last minute. Ik hoop dat ik jou kan helpen met deze Gift Guide voor Kerst. Merry christmas.

Gift Guide voor Kerst

Voor de theeleut

Heb jij een echte theeleut in de familie? Stel dan een super leuk pakket samen met allemaal, heerlijke verse en originele theetjes. Hoe leuk is dat? Ik ben zelf absoluut een theeleut maar mijn moeder en schoonzusje kunnen er ook wat van. Ik weet zeker dat ik hen beide blij zou maken met een heerlijk pakket vol met thee. Laatst had ik een verse rooibosthee met hierin stukjes witte chocolade en caramel. OMG! Dat was echt de beste thee ooit. Echt een mega aanrader.

Telefoon accessoires

Telefoon accessoires zijn altijd een prima cadeau. Je kunt er namelijk alle kanten mee op! Heeft jouw zus bijvoorbeeld al honderd jaar hetzelfde hoesje? Geef haar een nieuw telefoonhoesje. Of heeft jouw vader al 10x zijn telefoonscherm kapot laten vallen? Dan is een iPhone Xr screenprotector als cadeau wellicht wel een leuke knipoog. Mijn vriend is net een eigen bedrijf gestart en heeft hiervoor een iPad Air 10.5 aangeschaft. Als extra cadeau geef ik hem een iPad Air 10.5 hoes cadeau met een 360 graden draaibare standaard. Een win-win situatie want dit is mega handig tijdens het kijken van een serie op Netflix, haha!

Verwen/verzorgingspakket

Met dit soort cadeautjes speel je absoluut op safe. Het is wellicht wat minder origineel maar laten er eerlijk wezen, wat is er nu wel echt origineel? Als degene er blij mee is dan heb je je doel toch absoluut behaald? Zelf vind ik wel dat er met kerst gekozen mag worden voor de wat luxere items en daarbij denk ik bijvoorbeeld al snel aan een merk zoals Rituals. Je kunt hier een standaard cadeaupakket van kopen maar eventueel natuurlijk ook zelf een mooi pakket samenstellen. Met bijvoorbeeld een heerlijke doucheschuim of een luxe bodybutter. #verwennerij

Heb jij al je kerstcadeaus al in huis of moet je dit weekend nog op pad? Heeft deze Gift Guide voor kerst je een beetje verder geholpen? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

 

Delen: