fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Een throwback naar mijn eerste OOTD

OOTD Autumn Everywhere

Sinds een tijdje post ik minimaal één keer per week een outfitje op mijn blog. Ik vind het leuk om te zien dat hier altijd goed op wordt gereageerd. Uiteraard motiveert me dit altijd om nieuwe lookjes te maken, shooten en posten. Afgelopen weekend ben ik eens door mijn oude OOTD’s aan het scrollen geweest en dat vond ik zelf heel leuk om te zien. In de afgelopen jaren zijn dit natuurlijk heel wat lookjes geweest maar het leek mij leuk om er eentje met jullie te delen. Bij deze, een trouwback naar mijn eerste OOTD. Ben je benieuwd? Lees gezellig mee.

OOTD Autumn Everywhere

OOTD Autumn Everywhere

OOTD Autumn Everywhere

Eerlijk is eerlijk, het is best een leuk lookje toch? Ik draag een wollen blazer/vest met faux lederen details. Hieronder draag ik een hele mooie blouse van Mango en ik weet nog heel goed dat dat destijds echt mijn favoriet was. Helaas heb ik hem ooit eens verpest door te knoeien waardoor er een vlek op zat die er echt niet meer uit wilde. Natuurlijk matched deze blouse heel erg goed met het patroon van het rokje.

Het rokje is van DEPT en vroeger had ik heel veel kledingitems van dat merk. Het is echt een winters rokje doordat hij gebreid is. Volgens mij heb ik hem zelfs nog in de kast liggen maar ik heb hem al ontzettend lang niet meer aangehad. Wat vind jij? Kan hij nog of niet? Misschien moet ik nog eens proberen om hem te stylen, hihi.

Dan even door naar mijn laarzen. Deze zijn van het merk Gabor en deze heb ik met heel veel plezier gedragen. Na deze laarzen heb ik nog weleens vaker schoenen en laarzen gehad van dit merk. Het is namelijk echt een heel leuk merk met een tof aanbod. Ik ben aan het zoeken geweest of dat ze op dit moment een soort gelijke laarzen in het assortiment hebben. Daarbij zag ik ook de Gabor Sale en geloof me, die is de moeite waard. Kijk hiervoor eens bij Tobedressed.

Om de rok nog beter te laten matchen met mijn laarzen draag ik een dun, lederen ceintuur in een cognac kleurtje. Mijn haar draag ik in een half-updo met een klein staartje. Grappig! Dit zou ik nu absoluut met een scrunchie doen. Maar dat zag je een paar jaar terug nog helemaal niet.

Dit lookje is geshoot in 2015, oftewel 4 jaar geleden. Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt en of je me destijds al volgde. Het grappige is ook dat mijn Instagram er destijds heel anders uitzag. Ik postte namelijk alleen maar beautyproducten op een witte achtergrond. Inmiddels is mijn instagram compleet omgegooid en deel ik juist alleen nog maar outfits. Waar blijft de tijd? #goodolddays

Details

  • Blousje: Mango
  • Vest: Eksept
  • Topje: H&M
  • Rok: DEPT
  • Riempje: Replay
  • Panty: H&M
  • Laarzen: Gabor

Wat vind jij van dit lookje ‘uit de oude doos’? Vind je dat het anno 2019/2020 nog kan of is het echt een lookje uit ‘de oude doos’? Ik ben heel benieuwd! 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: