fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

OOTD Rainy day in November

Als we heel eerlijk moeten zijn, dan kunnen we over november nog niet echt klagen. We hebben eigenlijk best wel wat mooie, zonnige dagen gehad. Waarbij het, zeker in de zon, heel goed vertoeven was. Helaas werden deze dagen wel afgewisseld met regenachtige dagen. Iets waar ik dan net weer wat minder fan van ben. Toch wist ik een leuke look te shooten die ik je, in deze OOTD, graag laat zien. Lees je met mij mee?

OOTD Rainy day in November

Spyke, onze Mechelse herder van iets meer dan een jaar oud, is ook zeker niet fan van regen. Maar goed, hij moet en zal toch echt een keer moeten plassen. Oftewel; met een regenachtige dag zal hij toch echt uitgelaten moeten worden. Niet mijn favoriete wandeling, ik zeg het maar eerlijk. Op een regenachtige dag zit ik toch echt liever onder een zacht dekentje, op de bank met een kopje thee en mijn favoriete Netflix serie. Soms moet ik mij er dan ook echt toe zetten om van die bank af te komen. Paraplu mee, Spyke aan de riem en off we go. 

Ik weet nog goed dat ik deze foto’s nam op een zondag. In de middag had ik een verjaardag en dus liet ik samen met mijn vriend, voordat we naar de verjaardag gingen, Spyke nog even uit. Aangezien ik erg tevreden was over het lookje vroeg ik uiteraard aan mijn vriend of hij tussendoor even snel wat foto’s kon maken. “Het zware leven van een vriend met een blogger als vriendin!” Het werd alles behalve droog en dus besloot ik de look maar gewoon met paraplu vast te leggen. Hij matcht best toch? Hij kan bijna door als accessoire. Of overdrijf ik nu?

De jurk die ik draag is een soort overgooier. Hij is zwart en heeft hele toffe ruffles bij de schouders en steekzakken. Ik heb hem al een tijdje en heb hem in de zomer graag gedragen. Destijds maakte ik er ook een OOTD mee. Daar combineerde ik hem met een babyroze t-shirt met zwart/wit print en nu dus met een lekkere, dikke trui. Deze trui is van het merk NA-KD en is zo lekker zacht. Daarnaast vind ik het patroon met wit, bordeaux en roze ook perfect gekozen. Echt mijn favoriete trui op dit moment!

Onder deze jurk draag ik een 20 denier panty (die draag ik eigenlijk altijd) en mijn zwarte Chelsea boots van Tamaris. Hoe leuk zijn deze enkellaarsjes? Op dit moment zijn ze mijn go-to enkellaarsjes. Mijn haar heb ik in een lichte slag in een half-updo met een bordeaux rode scrunchie. Goede match met de trui toch? De sieraden die ik draag zijn allemaal goudkleurig en de merken daarvan kun je hieronder terugvinden. Al zijn de meeste sieraden van My Jewellery. #loveit

Dit lookje is al voorbij gekomen op mijn Instagram. Volg jij mij al? (@Lindseybeljaars) 

Details

Dit was hem, mijn OOTD Rainy day in November. Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

4 Reacties

 1. 28 november 2019 / 10:19

  Wat een leuke outfit!

 2. 27 november 2019 / 21:33

  Leuke outfit is het.

 3. 26 november 2019 / 18:49

  Prachtige outfit! Die trui is tof zeg 🙂

 4. 26 november 2019 / 07:05

  Wat een leuke outfit! Ik vind de combi van de rok en trui super.