fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Producten die ik graag wil uitproberen – Deel 2

Je ziet ze weleens voorbij komen, op bijvoorbeeld Facebook of Instagram; ‘Gekke producten’. Sommige weten mij te boeien en daarbij heb ik dan vervolgens zoiets van: ‘Hmm, die zou ik weleens willen proberen!’ Ik besloot er een lijstje van te maken. Het eerste deel is al online gekomen en nu is het tijd voor deel 2. Ben jij benieuwd naar de producten die ik graag wil uitproberen? Ze zijn verzorgings- en beautygerelateerd. Lees met me mee!

Producten die ik graag wil uitproberen – Deel 2

  1. OASE Hair VitaminsIn de winter heb ik altijd last van haaruitval. Ik heb het gevoel dat mijn haar dunner is en dat het sneller afbreekt. Vandaar dat ik mij graag wil gaan verdiepen in de wereld van haarvitamines. Ik kwam op de site van OASE Hair Vitamins terecht en zij zeggen het volgende: “Met een beetje hulp in de vorm van supplementen krijgen onze lichamen de boost die ze nodig hebben om ons haar sterk en gezond te houden.” Klinkt goed! Het zijn vegan soft gums met een bessensmaak. #yum
  2. Lip plumpBegrijp me niet verkeerd, ik ben zeker tevreden met mijn lippen. Toch zie ik de laatste tijd steeds vaker de lipplumpers voorbij komen. Dit lijkt me gewoon vooral ontzettend hilarisch om te proberen. Er zijn zelfs merken die dit soort producten verkopen met termen zoals ‘Injection’ erin. Dat maakt me dan toch, eerlijk gezegd, wel heel nieuwsgierig.
  3. Molecule parfum Er zijn heel veel merken die dit verkopen. Eigenlijk is het zo dat de moleculen zich, op ieder huidtype, anders gaan ontwikkelen. Zo kan het dus zijn dat een geur bij jou heel anders ruikt dan bij iemand anders. Zelf heb ik dit nog nooit geprobeerd maar het staat zeker op mijn lijstje. Puur omdat ik hoop echt een geur te vinden die voor de rest van mijn leven mijn signature geur gaat zijn. Al ben ik dan wel op zoek naar een originele variant en niet naar een variant die half Nederland op de toilettafel heeft staan.

Dit zijn mijn 3 producten die ik graag wil uitproberen. Heb jij een van deze beautyproducten al eens geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

1 Reactie

  1. 28 november 2019 / 10:19

    Oeh leuke producten die je uit wilt proberen! Ik ben benieuwd!