fbpx
211   216
87   247
58   122
15   199
67   393

Goodiebox Unboxing Oktober

Alhoewel we al bijna op de helft van November zitten, is het toch echt tijd voor de Goodiebox Unboxing Oktober. De box heet Dromenland en dat is wellicht ook wel een beetje toepasselijk. Ik ontving de box deze maand namelijk een stuk later dan normaal. Was hij in dromenland? Anyways, lees lekker mee!

Goodiebox Unboxing Oktober

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde. Het heeft een behoorlijk grote impact op hoe je omgaat met kleine en grote uitdagingen gedurende de dag. Wist je dat sommige hotels zelfs een ‘director of sleep’ in dienst hebben die verantwoordelijk is voor de veerkracht van het matras, de vulling van de kussens en die een speciaal ‘droomplan’ maken voor hun gasten? They are onto something, die hotels. 

Deze ‘Dromenland’ Goodiebox zit dus vol met producten die zullen bijdragen aan een heerlijke nachtrust. Yes! Ik heb het de laatste tijd ontzettend druk en kom zo nu en dan wel wat uurtjes slaap te kort. Dit kan ik dus wel gebruiken.

Dr Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask

Verzorging overdag is belangrijk maar de nacht is absoluut het belangrijkst. Dit is een masker dat zijn werk doet tijdens je slaap. Je reinigt je gezicht, brengt een dun laagje aan van deze sleeping mask en vervolgens kruip je lekker onder de wol. De volgende ochtend reinig je je gezicht met lauwwarm water en is je huid heerlijk zacht.

Deze Dr Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask kost € 9,90

Masque Me Up Foot Peeling Mask

Hé! Weer een masker van Masqua Me Up. Zo te merken heeft Goodiebox hier een vaste samenwerking mee want inmiddels heb ik al heel wat maskers van dit merk ontvangen. Na een hand-, gezichts-, en haarmasker is het nu tijd voor een voetmasker. Nu heb ik daar geen problemen mee want ik heb in de winter altijd ontzettend droge voeten. Vooral mijn hielen! Tijdens een avondje Netflix op de bank trek je deze masker-sokken aan en laat het zo’n 30 minuten zitten. Hierna kun je je voeten afspoelen met lauwwarm water en heb je heerlijke, zachte voeten als resultaat.

Deze Masque Me Up Foot Peeling Mask kost € 13,-

Polaar Polar Night Revitalizing Cream

Ah, een nachtcrème. Op zich onmisbaar maar eigenlijk is het sleeping mask ook al een soort nachtcrème. Anyways, een goede herstellende nachtcrème is natuurlijk altijd welkom.  Deze nachtcrème stimuleert de vernieuwing van de huid en heeft een herstellend effect. Uiteraard breng je hem aan op een goed gereinigde huid.

Deze Polaar – Night Revitalizing Cream kost 43,95 voor 50ml. In de box zit een mini van 25ml. (de helft) en dat geeft deze mini een winkelwaarde van € 21,99 

Manna Kadar Sea Minerals Renewing Body Butter

Aan het gezicht is gedacht, aan de voeten is gedacht maar aan de rest van het lichaam uiteraard ook. Ik ben dol op body butter en ik gebruik het eigenlijk altijd in de herfst en winter. De body butter is verrijkt met ingrediënten  uit de Dode Zee en hierdoor krijgt je huid een ultieme hydratatie. Het merk is voor mij nieuw en ik ga deze zeker gebruiken zodra mijn huidige body butter op is.

Deze Manna Kadar Sea Minerals Renewing Body Butter kost 22,- 

Pease Claire Brightening Concealer

Heb je nu toch een niet al te beste nacht achter de rug? Wordt je wakker met wallen? Dan is er gelukkig altijd nog concealer to the rescue. Het is een romige concealer die verreikt is met vitamine A, C en D-panthenol. Hierdoor camoufleert hij je wallen en helpt hij tegelijkertijd de gevoelige huid van je ogen te versterken.

Deze Pease Claire Brightening Concealer kost € 13,- 

Oh Happy (Hair) Day!

Als member van de Goodiebox zat er deze maand nog een extraatje in de box. Een hele toffe scrunchie. In de ochtend bespaar je met een scrunchie direct ontzettend veel tijd. Een leuke staart of knot, scrunchie eromheen en you’re good to go. 

Conclusie

Voor mij kwam deze ‘Dromenland’ Goodiebox precies op tijd. Ik ben eerlijk gezegd ontzettend blij met alle 5 de producten en ik ga ze zeker in gebruik nemen.

De totale waarde van deze box is € 79,85 terwijl je hem koopt voor € 19,95. Dit is natuurlijk een goede deal. Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Oh, en ze geven een niet-goed-geld-terug garantie en alle producten in de box zijn dierproefvrij.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Unboxing Oktober! Ken jij Goodiebox?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 11 november 2019 / 12:15

    Wat leuk! Ik heb heel lang dit soort goodieboxen ontvangen, maar nu al langere tijd niet meer. Wel leuk om weer eens te proberen!