fbpx
31   142
105   214
121   267
239   278
126   258

OOTD Powerstones Skirt

Yes! Het is eindelijk weer tijd voor een OOTD. Door alle fotoverslagen van Costa Rica kwam ik, voor mijn gevoel, een beetje ‘ruimte’ te kort voor de OOTD’s. Gisteren is mijn laatste fotoverslag online gekomen en dat gaf direct weer wat ruimte voor deze post. Lees je met mij mee? Ik ben namelijk dol op dit outfitje en ik hoop jij ook!

OOTD Powerstones Skirt

Instagram is voor mij een perfect platform om inspiratie op te doen voor outfits. Natuurlijk heb ik mijn eigen smaak maar toch kun je, door het zien van outfits bij iemand anders, zelf weer geïnspireerd worden. Dat is dus precies wat er gebeurde bij deze Powerstones Rok van My Jewellery. Ik zag meerdere keren een lange overslagrok voorbij komen en ineens dacht ik: zoiets moet ik hebben!

Uiteindelijk heb ik dus gekozen voor de Lange overslagrok Powerstones. Ik vind het fijn dat hij zwart is en dat de Powerstones Print bestaat uit meerdere kleuren. Zo kun je eigenlijk qua tops eindeloos combineren. Ik heb de rok in deze OOTD gecombineerd met een roze trui maar ook goud, blauw, wit en rood/fuchsia zit in de print en zou er dus perfect bij matchen. Daarnaast vind ik deze rok zowel kunnen in de herfst/winter met een trui als in de zomer/lente met een top.

Zoals gezegd combineer ik deze rok met een roze trui. Dit is echt precies de kleur van de print dus dat komt goed uit. Deze trui zelf is super zacht, zit heerlijk en heeft een sierlijke open rug met strik. Stiekem vind ik dat dat deze look echt helemaal afmaakt.

Onder de rok draag ik een panty van 30 denier en chelsea boots met een blokhak. Deze boots maken de look lekker casual en stoer. Verder draag ik gouden accessoires die bijna allemaal van My Jewellery zijn. In mijn oor draag ik voor het eerst een ear cuff om mijn ‘earparty’ helemaal compleet te maken.

Details

Wat vind jij van deze Powerstones Rok van My Jewellery?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 12 november 2019 / 14:11

  Heel mooie rok! Staat je prachtig. Ik vind het echt een topkledingstuk 🙂

 2. 11 november 2019 / 12:15

  Wat super leuk! Staat je echt goed!

 3. 10 november 2019 / 21:39

  Wat een mooie outfit, het sta je beeldig.

 4. 8 november 2019 / 19:25

  Een hele mooie outfit! Die rok vind ik echt tot met het patroon

 5. 8 november 2019 / 09:36

  Staat je echt super mooi! 😀

 6. 8 november 2019 / 07:18

  Wat een prachtige rok! Heel mooi zo in combinatie met dat truitje. Leuke foto’s ook, de locatie is echt super.