fbpx
93   155
105   191
136   258
113   248
86   291

Een midi dress met een sweater combineren

Een tijdje terug, op 30 oktober, om precies te zijn kwam het artikel met de titel ‘Mijzelf, qua fashion, op de proef stellen‘ online. Ik besteedde aan dit artikel wat aandacht via Instagram Stories en eigenlijk kreeg ik er direct leuke reacties op. Vandaar dat ik op de ‘een midi dress met een sweater combineren’ graag wat verder wil ingaan. Lees je mee?

Een Midi dress met een sweater combineren

Nadat het artikel was gepubliceerd op 30 oktober werd het in ons landje natuurlijk geleidelijk wat kouder. Ik merkte steeds meer aan mijzelf dat ik telkens die midi dress en een trui uit de kast trok. Je kunt er eindeloos mee combineren en inmiddels is het absoluut mijn go-to look geworden. Hieronder deel ik graag mijn twee favoriete combi’s met je.

Deze jurk is van Vila en heb ik via Sans-Online. Dit is overigens sowieso mijn favoriete webshop aangezien ze er precies de merken hebben de ik leuk vind. Denk hierbij aan onder andere Only, Vila, Superdry en Zusss. De webshop heeft overigens ook een heel fijn aanbod in jassen en vooral de Only jassen vind ik erg leuk. Vrig jaar kocht ik een lange, grijze jas en die draag ik nog steeds heel erg graag op dit moment.

Ik combineer deze mididress met een hele fijne, bordeaux rode trui. Deze is cropped waardoor hij perfect matched met jurkjes. De mouwen zijn lekker wijd waardoor het een extra casual effect geeft. Onder de jurk draag ik een 20den. panty en mijn stoere bikerboots.

Mijn tweede favoriete lookje is deze. Een mididress met panterprint gecombineerd met een stoere, zwarte trui. Deze trui is van Superdry en heb ik ook besteld via Sans-Online. Ik sla de trui onderin een stukje dubbel en maak de look af met een stoere zwarte riem. Hierdoor creëer je op de juiste manier de taille en heb je weer een perfecte match met een jurk. Wederom een 20 denier panty en, dit keer, stoere cutout boots. Een heerlijk lookje toch?

Kun je nu niet de perfecte, basic trui vinden? Kijk dan eens bij de mannen. Dit klinkt misschien raar, maar waarom zou dat het zijn? Juist bij de mannen hebben ze heel vaak goede basics die niet te dik of gebreid zijn en daardoor juist perfect voor deze look. Een merk dat ik kan aanraden is Gabbiano. Bestel een trui in een S of in een M en hij zit al snel goed. Een beetje wijd mag, naar mijn mening. Juist een oversized trui is op dit moment helemaal on trend. Kun je nog niet aan het idee wennen? Trek dan eens een trui van je vriend uit de kast en probeer het eens. Kun je niets vinden tijdens je zoektocht? Dan kom je wellicht nog een leuke trui voor je vriend tegen. #winwinsituatie

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn outfits? Volg mij dan zeker op Instagram (@lindseybeljaars) 

Stel jij jezelf, qua fashion, weleens op de proef? Zo ja, hoe?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

3 Reacties

  1. 28 november 2019 / 10:18

    Echt onwijs leuk!

  2. 23 november 2019 / 08:59

    Leuke post! Vooral de eerste combinatie vind ik erg mooi, de chunky knit met plissé 🙂

  3. 22 november 2019 / 15:50

    Super leuke combinatie en prachtige foto’s! Nu moet ik alleen nog een paar goeie sweaters scoren 😛