fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Essence This is Me Lipsticks + Winactie

Essence This is Me Lipsticks

Essence heeft begin dit jaar een Trend Edition make-up set uitgebracht, geschikt voor ieder huidtype: This Is Me. Vanwege het succes van deze collectie zijn er 8 prachtige lipstick in het vaste assortiment opgenomen.

Op instagram word je natuurlijk de hele dag geconfronteerd met het ‘ideale beeld’. Ik doe hier ook zeker aan mee maar toch vind ik het belangrijk om mijzelf te blijven. Zo plaats ik alleen foto’s waar ik helemaal achtersta. Ik weet ook zeker dat mijn familie en vrienden mij herkennen in mijn Instagram Foto’s en dat ze zullen zeggen: ‘Ja, dat is typisch Lindsey!’ Iets wat ik heel erg belangrijk vind!

Deze collectie bevat de volgende 8 kleuren:

 • 01 – Freaky
 • 02 – Happy
 • 03 – Bold
 • 04 – Crazy
 • 05 – Legendary
 • 06 – Real
 • 07 – Enough
 • 08 – Strong

Mijn persoonlijke favoriet is nummer 06 – Real.

Deze lipsticks zijn semi-matte en bevatten een langhoudende textuur. Ze voelen vederlicht aan op je lippen en hebben een hoge dekking. Qua kwaliteit ben ik absoluut te spreken over de lipsticks. Ze dekken inderdaad prachtig en ondanks de semi-matte finish drogen ze mijn lippen niet uit. Ik ben fan!

+ Winactie op Instagram

Yes! Ik mag dus drie pakketten weggeven met hierin alle 8 This is Me Lipsticks! Hoe tof is dat? Let op: De winactie loopt alleen via Instagram! 

WAT MOET JE DOEN?
• Volg mij @lindseybeljaars & @essence_cosmetics
• Deel deze winactie in je verhaal
• Geef antwoord op de vraag die ik hieronder stel ?

Hoe blijf jij jezelf?

Laat het mij weten in de reacties onder de ‘Winactie’ foto op Instagram en maak kans op alle 8 lipsticks uit de THIS IS ME collectie! ? Deze drie winnaars maak ik bekend op vrijdag 29 november. Doe je mee? ?

Ken jij deze lipsticks van Instagram al? En doe je mee met mijn winactie? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit betreft een campagne met Essence.

Delen:

8 Reacties

 1. 23 november 2019 / 19:11

  Wat een leuke winactie , ik ga meteen op Instagram kijken.

 2. 23 november 2019 / 02:08

  Wat een mooie kleuren! Ik doe niet mee, want ik heb gevoelige lippen :-). Krijg hele dikke lippen als ik lippenstift op heb. Jammer vind ik dat.

 3. 22 november 2019 / 12:15

  Ik doe mee met @not2limited. Ik vind essence een fijn merk. Ik ga voor de natuurlijke look. Deze past bij mijn persoonlijkheid. De kleuren van de lippenstiften passen daar goed in.

 4. Linda Raaijmakers
  21 november 2019 / 21:30

  Ik doe zeker mee met je winactie @lindaenbjorn 😀
  Deze lipsticks kon ik nog niet maar ik vind essence wel een heel fijn merk dus ik zou deze lipsticks graag voor mezelf onder de kerstboom leggen 😉

 5. 21 november 2019 / 18:50

  Wauw! Heel mooi

 6. Marian
  21 november 2019 / 17:43

  Hele mooie kleuren! Helaas geen IG…

 7. 21 november 2019 / 16:08

  Wat een prachtige kleuren! 🙂

 8. 21 november 2019 / 12:40

  Wauw, prachtige lipsticks & mooie foto van jou! Ik sla de winactie over. Heb al genoeg lipsticks.