fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

De winterkriebels zijn toegeslagen

Tijd voor een verandering in het interieur

Ken je ze? De winterkriebels? Zo ja, heb jij er weleens last van? Ik wel! Dit bedoel ik op het gebied van interieur. Zodra de winter begint ben ik echt het type dat alles heel knus en cosy wil inrichten. In dit artikel bespreek ik drie musthaves. Lees je mee?

De winterkriebels zijn toegeslagen

Lichtjes/Kaarsen

Oh wat heb ik een hekel aan deze tijd van het jaar. Dat ik om 17:00 uur mijn werk verlaat in het donker. Verschrikkelijk! Het liefst kruip ik dan na het koken direct op de bank met een kop thee en mijn favoriete Netflix serie op. Ik ben dan ook geneigd om overal gezellig wat lichtjes aan te doen. Mijn favoriet is toch wel kaarsen en dan het liefst een geurkaars in zo’n heerlijke warme geur, zoals koffie, kaneel of iets van appeltaart/caramel. #loveit

Kleed & Dekens

Een kleed op de grond is, naar mijn mening, een absolute must! In de zomer zou ik prima zonder kunnen maar in de winter absoluut niet. Oh en een heerlijke dikke, zachte deken op de bank. Het liefst trouwens ook op bed, ik ben dol op dekentjes! Daarnaast vind ik het ook in het interieur gewoon heel erg leuk staan. Het ziet er uitnodigend en cosy uit.

Kleuren

In de zomer heb ik het liefst mooie pastelkleuren die mijn interieur er lekker licht en fris doet laten uitzien. In de winter ben ik juist heel erg van de warme tinten. Denk hierbij aan oranje, bordeaux rood, okergeel, donkergroen en donkerblauw. Zo mooi! Het liefst zou ik elk seizoen een muur verven, maar goed, dat is wellicht wat overdreven. Ben je overigens op zoek naar goede verf? Kijk dan eens bij Sikkens verf. Mijn ouders hebben een nieuwbouwhuis welke wij pas helemaal geverfd hebben. Dit hebben we gedaan met verf van Sikkens en deze werkte echt ontzettend fijn. Ik was er echt direct erg over te spreken. #tipvanflip #aanrader

Stel jij jezelf, qua fashion, weleens op de proef? Zo ja, hoe?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. 28 november 2019 / 10:20

    Bij mij zijn de winterkriebels ook echt toegeslagen! Wat een gezellige tijd!

  2. 22 november 2019 / 15:35

    Kleedjes en truien! Dat zijn m’n winterfavorieten. Kaarsen ben ik altijd bang dat ik ze omstoot ofzo, haha.