fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Mijzelf, qua fashion, op de proef stellen

 

De laatste tijd ben ik helemaal ‘in-to’ de fashion. Begrijp me niet verkeerd, ik heb dit altijd ontzettend leuk en interessant gevonden. Toch betrap ik mijzelf erop dat ik de laatste tijd mijzelf wat meer uitdaag en kies voor items uit mijn comfortzone. Daarnaast duik ik zo nu en dan mijn kast in om combinaties te proberen die wellicht niet zo voor de hand liggen. Oftewel; mijzelf, qua fashion, op de proef stellen vind ik ontzettend leuk. In dit artikel geef ik je drie voorbeelden. Lees je mee?

Mijzelf, qua fashion, op de proef stellen

Casual blazer 

Ik vergelijk mijzelf nu met precies een jaar geleden. Vorig jaar heb ik in de herfst en winter echt geen één keer t-shirts gedragen. Stom eigenlijk want in combinatie met een leuk vest, leren jasje of casual blazer kan een t-shirt juist ontzettend leuk zijn. In mijn kast heb ik nu een selectie gemaakt met t-shirts die in de aankomende periode ook leuk zijn en deze heb ik op hangertjes gehangen. Hierdoor zie ik en pak ik ze sneller en dat werkt!

Midi dress met sweater

Iets nets combineren met iets casuals, dat vind ik heel erg leuk! Bijvoorbeeld een hele wijde sweater dress met nette hakken of juist een nette midi dress met stoere bikerboots. Sinds de herfst is begonnen merk ik dat ik het heel leuk vind om een midi rok of midi dress te combineren met een oversized sweater, een stoere riem en biker boots. Verder draag ik hieronder dunne leggings of een panty in max. 30 denier. Ik vind dit lookje echt zo leuk!

Snakeprint

Bij sommige trends ben ik wat late to the party. Dit was zo bij de panterprint maar zeker ook bij de snakeprint. Inmiddels ben ik helemaal om en heb ik zelfs laarsjes, met hak, in een slangenprint. Ik vond het een hele stap om deze aan te schaffen maar uiteindelijk ben ik er ontzettend blij mee. Ik krijg er overigens ook heel veel complimentjes over en dat helpt natuurlijk ook wel mee.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn outfits? Volg mij dan zeker op Instagram (@lindseybeljaars) 

Stel jij jezelf, qua fashion, weleens op de proef? Zo ja, hoe?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. 1 november 2019 / 18:17

    Leuke outfits zijn het alle drie.

  2. 31 oktober 2019 / 17:16

    Ik vind je outfits zo leuk! Die laarsjes maken het ook helemaal af!