fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Mijn kast herfstproof maken

Afgelopen weekend ben ik begonnen aan mijn grote ‘kleding’ schoonmaak. Ik doe dit eigenlijk altijd in de herfst en in de lente. Mijn hele kast gooi ik leeg, ik vouw en hang alle items die ik wil houden netjes op en de items die ik niet meer wil haal ik uit mijn kast. Zo krijg ik direct een netjes overzicht van de items die ik heb en dus zie ik ook wat ik eventueel nog mis. Benieuwd naar mijn herfstproof kast en naar de items die ik nog wel kan gebruiken? Lees gezellig mee!

Mijn kast herfstproof maken

Tijdens het opruimen van mijn kast ben ik begonnen met het wegleggen van al mijn zomeritems. Losse topjes, zomerjurkjes en shortjes, ik leg ze allemaal even ‘uit het zicht’ en achterin mijn kast. Deze items heb ik de komende tijd toch niet nodig en het geeft direct een overzichtelijk en opgeruimd gevoel.

Daarna bekijk ik de items die ik in de herfst/winter juist wel nodig heb. Al snel kom ik tot de conclusie dat ik heel veel broeken en truien heb. Dat is natuurlijk helemaal goed, maar ik mis ook een aantal andere items. Hierbij mis ik vooral rokken en jurken en nog een stoer nieuw paar boots. Ik ben dol op bikerboots aangezien ze mega lekker zitten en ze perfect te combineren zijn met alles!

Herfstitems

Hierboven heb ik een collage gemaakt met items die ik onder andere bedoel. Allereerst wil ik het hebben over de Peek & Cloppenburg donkergrijze jurk met bloemenmotief. Deze is van het merk Jakes Casual. Ik vind deze jurk vooral heel erg mooi vanwege de rok. Zelf zou ik hem combineren met een stoere, dikgebreide trui in één van de kleuren van de jurk. Op deze manier maak je de jurk stoer en deze manier van dragen is op dit moment erg on trend. Eigenlijk maak je er optisch dus een rok van.

Als tweede zie je een zwarte jurk met bloemenmotief van het merk Review. Deze vind ik heel erg leuk vanwege het losse, waterval effect en de prachtige v-hals. Hierdoor oogt hij direct lekker casual. Een panty en bikerboots eronder en you’re good to go. Eventueel kun je hier altijd nog een jasje o.i.d. op dragen wanneer het net te koud wordt.

De derde jurk is een hele stijlvolle zwarte jurk met schootje. Hij is van het met Montego en deze is eigenlijk totaal uit mijn comfortzone. Ik zou hem zelf niet zo snel met open hakken of pumps combineren maar juist met mijn toffe snakeboots met hakken. Hierdoor blijft het wel netjes maar wordt het niet te netjes of te zakelijk. Zelf zou ik er nog een leuk jasje op dragen om het net even iets meer casual te maken en er iets meer kleur aan te geven. Verder overigens ook een perfect jurkje voor een etentje of feestje. Een little black dress mag in een kast niet ontbreken.

Calvin Klein Jeans Leren boots van lakleer Zwart - 1

Calvin Klein Jeans Boots 

Natuurlijk heb ik het de hele tijd over de combinatie met bikerboots. Ik ben verliefd geworden op de leren boots van echt lakleer van Calvin Klein Jeans. Ik vind vooral de twist met witte veters en ‘Calvin Klein Jeans’ in het wit op de boots echt heel gaaf. De boots hebben een afgeronde punt, een blokhak, een ritssluiting aan de binnenkant, een rubberen zool en een binnenzool van leer. Ze kosten wat.. maar goed, dan heb je ook wat. Ik moet er nog even een nachtje over slapen maar de kans is heel groot dat ik deze prachtige boots binnenkort aan mijn schoenenstash toevoeg.

Mijn kast herfstproof maken, dat doe ik zo! Is jouw kast al herfstproof?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. 28 oktober 2019 / 16:41

    Ik zou zelf ook nog wat meer jurkjes erbij willen, maar ik heb nog weinig leuke gezien!

  2. 28 oktober 2019 / 16:32

    Heerlijk om even de kast om te gooien! Mijn kast is ook al herfstproof 🙂