fbpx
115   205
104   202
80   265
114   246
121   282

3x Halloween Outfit Inspiratie + Winactie t.w.v. € 30,-

Trick or Treat? Halloween komt eraan! Halloween is op Kerstmis na het meest commerciële feest in de VS. Amerikanen besteden in totaal zo’n 6,9 miljard dollar per jaar aan Halloween. Dit geld gaat vooral op aan kostuums, feestjes en natuurlijk snoep. Vergeet overigens ook niet de kostuums voor de huisdieren, want die doen in Amerika natuurlijk vrolijk mee. Op zoek naar Halloween Outfit Inspiratie? Lees gezellig mee.

3x Halloween Outfit Inspiratie

Snoep of je leven!

Halloween is in Nederland natuurlijk helemaal niet zo’n groot feest als in Amerika. Als kind zijnde heb ik weleens een halloween-pompoen gemaakt maar ben ik nooit langs duren gegaan voor snoep. Nou, in Amerika doen ze volgens mij niet anders. Wist je trouwens dat kids in Amerika zo’n zevenduizend calorieën eten met Halloween? Toch merk je dat het feest in Nederland ook aan het groeien is en dat is natuurlijk alleen maar leuk. Als Brabander ben ik dol op gezelligheid dus een extra feestje, daar zeg ik geen nee tegen.

In Amerika zie je de meest originele halloween-kostuums voorbij komen. Ik zie ze weleens verschijnen op bijvoorbeeld Facebook op Instagram en dan kan ik alleen maar denken: ‘Hoe geniaal?’ en ‘Hoe bedenk je het?’ Halloweenkostuums hoeven overigens helemaal niet eng te zijn. Zo zie je ook vaak Disney-figuren of gaan mensen verkleed als een acteur uit een favoriete Netflix Serie.

Ik ben op zoek gegaan naar een Halloween Outfits en kwam de volgende drie kostuums tegen:

 • Dia de los Muertos jurkje; verkleed als een Mexicaanse skull, uiteraard inclusief hele toffe schmink.
 • Wind-up Poppen kostuum; toch best wel creapy!
 • Clowns jurkje; horror clown kostuums zijn altijd goed en de ballon geeft absoluut de finishing touch

Winactie t.w.v. € 30,-

Ben jij nog op zoek naar een leuk kostuum voor Halloween? Doe mee met deze winactie en maak kans op € 30,- shoptegoed bij Carnavalskleding.nl. Hoe doe je mee? Laat in een reactie hieronder weten waarom jij moet winnen en volg mij (@lindseybeljaars) op Instagram. Ik maak de winnaar aanstaande maandag, 28 oktober, bekend. Veel succes!

Eén voordeel; je kunt dit natuurlijk ook nog prima met Carnaval aan! #tweevliegenineenklap

Hierbij mijn Halloween Outfit Inspiratie. Ik ben benieuwd; heb jij een Halloween-feestje dit jaar? Zo ja, weet jij welk kostuum je aantrekt? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. Frederique
  30 oktober 2019 / 11:28

  Zo, wat een geld zeg. Ik vind zelf diy kostuums altijd leuk maar mijn tienerzoon heeft liever zo’n, ik citeer, ‘echte vette’ dus doe voor hem mee haha. Ik volg je al op Insta

 2. 28 oktober 2019 / 21:21

  Hoi Lindsey, leuke actie, maar ik hoef hier niet aan mee te doen, hoor. Toen ik nog de winkel had (kinderkleding en speelgoed) heb ik elk jaar Halloween gevierd met de kinderen uit de buurt. Zo’n 300 kinderen kwamen dan trick-and-treaten. Het waren over het algemeen Amerikaanse en Engelse kinderen van expats uit de buurt. Was altijd een superleuk feestje!

 3. Caroline vd K
  28 oktober 2019 / 11:06

  Yes!! Dit is precies de winactie die ik nodig heb. Ik heb aanstaande zaterdag een Halloween Party maar nog geen kostuum! Ik doe dus heeeeel graag mee ? X

 4. Anita H.
  26 oktober 2019 / 23:09

  Moet niet, maar ik heb wel wat erg leuke outfits gezien. Heks, zwarte engel…. keuze wordt nog lastig, mocht ik winnen.

 5. Ingrid
  26 oktober 2019 / 21:10

  Superleuke actie, al gaat het hier gebruikt worden voor carnaval wat vanaf 11 november hier weer aan alle kanten begint.

 6. 25 oktober 2019 / 15:39

  Dat poppen kostuum is leuk! De winactie sla ik even over, want wij doen zelf niet aan Halloween. 🙂

 7. Marian B
  25 oktober 2019 / 11:56

  Halloween, wij doen er eerlijk gezegd niet aan. Mijn kinderen zijn wel dol op verkleden, daarom zou ik graag verrassen met een leuk pakje. Hopelijk mag dat ook, leuk voor Sinterklaas.

 8. Claudia
  25 oktober 2019 / 10:04

  Mijn vader is plotseling overleden afgelopen zondag. Ik heb nu behoefte om heerlijk te genieten en gek te doen tijdens Halloween. Want ik wil het leven vieren! Dat zou mijn vader ook gewild hebben.

 9. 25 oktober 2019 / 06:39

  Yay zo leuk! Ik ben gek op Halloween<3 Mijn huis is helemaal versierd. Bij ons in het dorp wordt het door de kindjes gevierd. Ik sla de winactie over.

  • Priscilla Dijkstra
   25 oktober 2019 / 08:48

   Super gaaf! Ben dol op Halloween!!! Dit jaar ben ik samen met twee vriendinnen vrijwilliger bij de spooktocht. Ik ga als creepy waarzegster, mijn vriendin als The Nun en een andere vriendin als horrorbruid(in jawel haar trouwjurk uit haar vorige huwelijk). Wij zouden graag dit winnen om nog een setje stoere lenzen en een glazen bol te kopen, want ja budget is er niet, dus we moeten zelf alles halen.