fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Herfst Fashion Wishlist 2019

Het is zover, de herfst is begonnen. Ik ben afgelopen zondag thuis gekomen van een fantastische reis door Costa Rica waarmee ik de zomer nog een beetje heb kunnen rekken. Helaas ben ik terug in Nederland en moet ik toch echt aan de herfst gaan geloven. Dat betekent ook dat ik mijn zomergarderobe compleet op de schop moet doen en deze moet inruilen voor een herfst/winter variant. Ik kan nog wel wat items gebruiken dus het is tijd voor mijn Herfst Fashion Wishlist 2019. Lees je mee?

Herfst Fashion Wishlist 2019

Jurkjes

Geloof me, mijn hele kast hangt vol met jurken. Maar, dit zijn vooral echte lente- en zomerjurkjes. Ik ben dus nog hard op zoek naar mooie herfst/winter jurken. Ik zit dan vooral te denken aan mooie midi-jurken met een lange mouw, die perfect combineren met een panty en laarsjes. Mijn go-to outfit in de herfst en winter.

Broeken

Naast jurken kan ik zeker ook nog wel wat goede broeken gebruiken. De afgelopen tijd heb ik vooral hele lichte destroyed jeans gedragen maar persoonlijk vind ik dit niet zo mooi voor de herfst/winter. Dan houd ik meer van een donkere jeans of zelfs een grijze of een zwarte. Vorig jaar had ik een hele mooie donkergrijze jeans maar deze is helaas gesneuveld. Tijd om weer een soort gelijke broek aan te schaffen.

Winterjas 

Ja, het is echt hoog tijd voor een nieuwe winterjas. Met mijn ‘oude’ winterjas doe ik nu al twee jaar en alhoewel ik hem nog steeds erg leuk vind, is het toch ook wel hoog tijd voor een nieuwe. Ik weet alleen nog niet echt waar ik naar op zoek ben. Ik vind een lange, nette jas leuk maar een faux fur ook. Daarnaast ben ik een gigantische koukleun dus moet hij natuurlijk wel ook lekker warm zijn. Dat wordt nog even een zoektocht, ben ik bang.

Is jouw kast al ready voor de herfst en winter? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 3 oktober 2019 / 09:58

    Goede broeken zijn echt een must!

  2. 2 oktober 2019 / 15:06

    Goede broeken zijn altijd een must in de winter! 🙂