46   155
48   359
66   458
77   511
77   478

De 3 steden op mijn bucketlist

Jawel, ik ben drie dagen terug van mijn rondreis door Costa Rica en hier is mijn eerste travel artikel alweer. Ik ben echt dol op reizen en ik zou Lindsey niet zijn als ik niet nu alweer over de volgende bestemming aan het nadenken was. Aangezien de rondreis door Costa Rica een vakantie van 3,5 week was, wordt mijn volgende trip waarschijnlijk een stedentrip. Vandaar dat ik je in dit artikel vertel over de 3 steden op mijn bucketlist. Lees je mee?

De 3 steden op mijn bucketlist

Valencia

Ik hou van zonnige bestemmingen en in Costa Rica ben ik stiekem een beetje voor de Spaanse Taal gevallen. Aangezien ik al in Barcelona en in Madrid ben geweest, lijkt me Valencia heel erg tof om te bezoeken. Tijdens een stedentrip Valencia denk je natuurlijk gelijk aan de foto’s bij de Ciudad de las Artes y las Ciencias. Het bijzonder vormgegeven Stad van de Kunsten en Wetenschappen. Maar Valencia lijkt me ook een stad waar je heerlijk kan rondslenteren, kunt genieten van de lokale boetiekjes en natuurlijk kunt smullen van de tapas, paella en sangria.

Marrakesh

Tsja.. als je ergens #instaproof foto’s kunt maken, dan is het natuurlijk wel in Marrakesh. Laatst zag ik daar een trip naartoe met verschillende influencers en sindsdien is de stad eigenlijk niet meer uit mijn hoofd gegaan. Het lijkt me fantastisch om daar te struinen door de kleurrijke soeks. Al lijkt het me ook heel erg gaaf om de Agafay Woestijn te bezoeken of om een traditionele Marokkaanse kookcursus te doen.

Rome

Geloof het of niet, maar ik ben dus gek genoeg nog nooit in Italië geweest. Ik heb al best wat landen bezocht, zowel binnen als buiten Europa, maar op de een of andere manier is Italië nog nooit aan de beurt gekomen. Ik zou hier heel graag verandering in brengen want het lijkt me een prachtig land. Uiteraard wil ik dan ook heel graag Rome bezoeken. Mega toeristisch natuurlijk maar onmisbaar op mijn bucketlist.

Heb jij één van deze steden weleens bezocht? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

3 Reacties

  1. Mandy
    3 oktober 2019 / 22:07

    Over 2 weken naar Rome! 😍

  2. 3 oktober 2019 / 07:19

    Mijn lijstje is ook oneindig! 😉 En dat meteen weer plannen als je terug bent, klinkt heel bekend. Bij mij staan Marrakesh en Rome ook heel hoog op mijn lijstje. Dit zijn de volgende twee stedentripjes die ik zou willen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Herfst Fashion Wishlist 2019

Het is zover, de herfst is begonnen. Ik ben afgelopen zondag thuis gekomen van een fantastische reis door Costa Rica...

Sluiten