fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

This or That Travel TAG

Als jij dit leest, dan chill ik hem heerlijk op Costa Rica. Ik ben daar drie weekjes oftewel, ik heb voor mijn blog drie weken vooruit gewerkt. Als ik dit typ ben ik in de voorbereidingen en heb ik dus flinke vakantiekriebels. Tijd voor de This or That Travel TAG van @easyplanettravel. Let’s go! 

This or That Travel TAG

Beach/Mountain

Sorry.. hier kan ik echt niet tussen kiezen. Ik ga in een jaar een aantal keer op vakantie en daartussen zit altijd een wintersport, een motorvakantie en een strandvakantie. Zowel wintersport als het motorrijden doen we uiteraard in de bergen maar de strandvakantie wil ik ook absoluut niet missen. Oftewel; geen keuze!

Summer/Winter

Wij gaan ieder jaar zowel op zomer- als op wintersport. Gelukkig kunnen wij dit beide doen en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Zowel de winter- als de zomervakantie vind ik echt fantastisch en ik zou het beide niet willen missen. Toch, als ik een keuze moet maken, ga ik voor de zomervakantie.

Budget/Luxury

Dit is een lastige.. wij zijn nu in de zomer namelijk al een aantal keren op een verre reis geweest. Zoals een roadtrip door West-Amerika, een rondreis door Thailand en as we speak een roadtrip door Costa Rica. Deze reizen zijn absoluut niet goedkoop maar eigenlijk ook niet echt luxe. Natuurlijk is het een ‘luxe’ dat we die reizen kunnen maken maar onze verblijven zijn altijd vrij basic. Overigens totaal niet erg aangezien we altijd op doorreis zijn en er puur en alleen even slapen en douchen. In Costa Rica reizen we zelfs met een 4×4 inclusief daktent van Nomad America. Helemaal #backtobasic dus!

Cruise/Road trip

Ja.. dit heb je natuurlijk al wel uit mijn antwoorden hierboven kunnen opmaken. 100% een road trip! Ik vind dat echt fantastisch. Een cruise zou ik zo 1-2-3 zelf niet boeken. Wellicht dat ik het ooit eens zou doen in bijvoorbeeld de Noorse Fjorden o.i.d. maar toch, het zou niet helemaal mijn voorkeur hebben.

Solo/Group

Ah, alleen op reis gaan is echt helemaal niets voor mij. Het liefst sowieso met z’n tweeën, met mijn vriend of een goede vriendin. De roadtrip door West-Amerika hebben wij gemaakt met twee vrienden, de rondreis door Thailand heb ik samen met mijn vriend gemaakt en we zijn nu in Costa Rica ook met twee vrienden. Voor mij het perfecte reisgezelschap!

Countryside/City

De afwisseling hiervan is voor mij perfect. Zo gingen wij in Amerika bijvoorbeeld vanaf Los Angeles – via de Nationale Parken – naar Las Vegas – via de Nationale Parken – naar San Fransisco. Een mega leuke afwisseling van natuur en steden en dat is echt een leuke aanrader. Het maakt voor mij een reis helemaal compleet.

Relaxed/Action Packed

Oeps.. wederom een combi! Zoals je wellicht al wel merkt, zijn we bezige bijen. We zitten niet graag stil en tijdens een reis bezoeken we het liefst meerdere plekken. Daarnaast houden we ook erg van activiteiten zoals raften en ziplinen. Toch is een vakantie natuurlijk ook om tot rust te komen en vind ik een paar daagjes strand pakken ook echt een must. 

Familiar/Exotic

Ja, duidelijk exotic! Ik vind het fantatisch om nieuwe landen en nieuwe plekken te bezoeken.

Peak Season/Off Season

Wij hebben nog geen kinderen, dus Off Season! Dit heeft natuurlijk het grootste voordeel dat het veel goedkoper is dan in het hoogseizoen. Daarbij is de keuze snel gemaakt.

Dit was hem, de This or That Travel TAG! Wat was jouw mooiste reis tot nu toe?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 25 september 2019 / 06:43

    Ik zou ook liever in een groep op reis gaan dan alleen.. maar het liefst alleen met man en dochter haha. Of eventueel met vrienden zoals afgelopen zomer.

    Mijn mooiste reis.. pfoe, die kan ik zo niet echt zeggen. We hebben een hele mooie honeymoon gehad in Thailand, maar die viel in het water. Omdat we toen zulk slecht weer hebben zijn we een paar weken later nog een weekje naar Griekenland geweest en dat was toch ook weer heel fijn. Anders, maar heerlijk.

    Afgelopen zomer, de eerste vakantie met Maya was natuurlijk ook weer bijzonder.