fbpx
18   36
59   260
41   85
60   178
40   227

OOTD Beach Vibes

It’s still summer! Het shooten van deze foto’s is al wel best een tijdje geleden. Dit deed ik samen met mijn moeder, begin augustus. Toch wilde ik de foto’s nog heel graag delen in deze OOTD Beach Vibes. Kijk je met me mee?

OOTD Beach Vibes

Een ‘echt’ strand hebben wij niet dicht bij huis. Een bezoek aan de kust is toch al snel minimaal een uurtje rijden. Het was dus voor deze look belangrijk om ergens anders de ‘beach vibes’ te vinden en die locatie hebben we zeker gevonden. In de Loonse en Drunense Duinen! Dit nationaal park wordt zelfs de ‘Brabantse Sahara’ genoemd, oftewel; zand genoeg dus. Deze prachtige stuifzandvlaktes diende als een perfect decor.

Van het merk Barts kreeg ik een hele toffe strandtas en perfect matchende strandhoed toegestuurd. Leuk om op deze manier ook eens met dit merk kennis te maken. Ik ken Barts namelijk vooral van de wintersportitems en was eigenlijk niet op de hoogte van het feit dat ze ook zulke toffe accessoires voor de zomer hebben. #loveit

Ik combineer de accessoires met een lacetop van Vero Moda. Deze top heb ik al een flinke tijd maar in een lookje als deze is hij naar mijn mening echt perfect. Hieronder draag ik mijn destroyed denim shortje van Superdry, deze matched weer leuk met de blauwe strepen op de tas en hoed.

Na het shooten van deze look zijn mijn moeder en ik nog een stukje gaan wandelen in de duinen om vervolgens neer te strijken op het terras van De Roestelberg. Hier hebben we genoten van een heerlijk Turks Broodje met biefstukpuntjes. #shootenisgeenstraf

Heb jij dit lookje al gespot in mijn Instagram Feed? (@lindseybeljaars)

Details

Wat vind jij van deze accessoires van Barts?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 10 september 2019 / 15:11

    Wat een heerlijke, zomerse outfit! 🙂