fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

The Body Shop Tea Tree Anti-Imperfection Peel-Off Mask

Hi iedereen! Hoe gaat het? Heerlijk genoten van het zonnige weekend? Ik zeker wel! Ik heb zelfs een me-time momentje gevonden en gebruikte hierbij het The Body Shop Tea Tree Anti-Imperfection Peel-Off Mask. In dit artikel vertel ik je er alles over en laat ik je uiteraard weten wat ik er van vind. Lees je met mij mee?

The Body Shop Tea Tree Anti-Imperfection Peel-Off Mask

Dit is absoluut niet het eerste masker dat ik review van The Body Shop. Eerder reviewde ik onder andere al het Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask en het Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask. Beide echt mega fijne maskers en echte aanraders.

Dit masker zit overigens in een hele andere verpakking. Het is een soort half bolletje van plastic met hierop een folie met de productnaam. Het masker is een peel-off mask verrijkt met tea tree.

Add water. Mix. Mask. Peeloff 

Het is dus een masker dat je eerst nog moet aanlengen met water. Zodra je de folie van de verpakking afhaalt zit er groen poeder in het bakje. Je vult het bakje met water, tot aan het streepje, en maakt er een glad papje van. Ik heb dit met een lepel gedaan om vervolgens het masker aan te brengen met de achterkant van de lepel. Een goede tip om er geen kliederboel van te maken.

De substantie is vrij dik en plakkerig. Verder voelt het wel erg fris en koel aan. Na een minuutje of 5 à 10 droogt het masker in en voelt het wat trekkerig aan. Tijd om het masker te verwijderen. Dit gaat overigens heel makkelijk en compleet pijnloos. De restanten verwijder ik met lauwwarm water.

Conclusie

Leuk dat The Body Shop met dit masker inspeelt op de DIY trend. Het is toch wel even leuk om het masker ‘zelf te moeten maken’. Het masker voelt eigenlijk direct goed aan en het is een fijn me-time momentje. Het masker laat zich makkelijk verwijderen en na gebruik voelt mijn huid zacht, gehydrateerd en dus verzorgd aan. Ik vind het absoluut een aanrader.

Dit The Body Shop Tea Tree Anti-Imperfection Peel-Off Mask kost € 6,- en is vanaf september verkrijgbaar bij The Body Shop. 

Wat is jouw favoriete gezichtsmasker?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 26 augustus 2019 / 09:11

    Wat een grappig systeem! Hij lijkt me wel fijn, al vind ik ‘m best prijzig voor iets wat je 1x kunt gebruiken.