fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

CCO Shellac Starter Set Basis

Binnenkort ga ik een lange rondreis maken door Costa Rica. Tijdens deze reis wil ik mij allesbehalve druk maken over mijn manicure. Ik ben dus aan de slag gegaan met gel nagellak en ik ben aan het testen welke goed en lang genoeg blijft zitten. In dit artikel vertel ik je alles over de CCO Shellac Starter Set Basis van Shellac4U. Lees je mee?

CCO Shellac Starter Set Basis

Ik mocht de CCO Shellac Starter Set Basis (zonder lamp) ontvangen. Voor mij geen probleem, want ik heb thuis al een led lamp voor nagels. In deze set tref je de volgende producten:

 • Kleur naar keuze
 • Basecoat
 • Topcoat
 • Nailcleaner
 • Remover
 • 2 Nagelvijlen
 • 5 Orange woodsticks
 • 150 Nailwipes
 • 50 Nailwraps

Shellac4U heeft een assortiment van meer dan 100 kleuren. Dat is dus best even een lastige keuze! Om het mijzelf niet te moeilijk te maken heb ik gekeken bij de nieuwste CCO Shellac kleuren. Dit zijn er in totaal 9 en ik ben gegaan voor de volgende drie kleuren:

 • Candied
 • Unmasked
 • Denim Patch

In dit artikel zie je stap-voor-stap hoe ik de Shellac aanbreng in de kleur Candied. Dit vind ik voor nu de leukste kleur voor de zomer. Die andere twee vind ik net wat leuker in de herfst en winter.

 1. Duw je nagelriemen zo ver mogelijk naar achteren met het houten bokkenpootje
 2. Vijl je nagels in de vorm en lengte die je graag wilt 
 3. Ruw je nagels op met de vijl zodat de gellac beter hecht en maak ze schoon met de cleanser 
 4. Breng een dun laagje basecoat aan en hard 30 seconden uit onder de led lamp 
 5. Breng een dun laagje van de kleur aan en hard 30 seconden uit onder de led lamp
  • deze stap herhaal je totdat de kleur dekt. Bij mij was dit na 2x 
 6. Breng vervolgens de topcoat aan en hard 30 seconden uit onder de led lamp

Hierna voelen je nagels ietwat plakkerig. Dit kun je oplossen door een beetje cleanser op een nailwipe te doen en over je nagels heen te halen. Het plakkerige is hiermee direct verdwenen. Heb jij een UV Lamp in plaats van een LED lamp? Dan moet je je nagels 2 minuten per laagje onder de lamp drogen.

Conclusie

Terwijl ik dit artikel typ, draag ik mijn gellak alweer meer dan 1,5 week op mijn nagels. Ik ben er ontzettend over te spreken en denk dat ik mijn manicure voor mijn reis heb gevonden. Ik ben erg blij met de kleuren die ik heb gekozen en de CCO Shellac Starter Set Basis bevalt me dus ontzettend goed. Het stappenplan is zoals ik gewend ben van een gellak en de kwaliteit is gewoon echt goed. De shellac blijft naar wens zitten, dekt goed, heeft geen belletjes en bobbeltjes en breekt/scheurt niet. Zeker een aanrader!

Je koopt de CCO Shellac Starter Set Basis (Zonder Lamp) voor 47.50 in de webshop.

Draag jij weleens gel nagellak?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. 23 augustus 2019 / 17:15

  Wat een fijne set hé! Ik ben ook enthousiast. 🙂

 2. 23 augustus 2019 / 06:46

  Ik gebruik ook shellac van dit merk! Heb het nu een aantal maanden en ben er erg tevreden over. Inderdaad ook perfect voor op vakantie.