fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

OOTD Sun Shine

Yess! Het is weer dinsdag oftewel; tijd voor een nieuw lookje. Ik vind het zo leuk dat de lookjes iedere dinsdag weer zo goed worden ontvangen. Vandaag heb ik een heel zomers lookje, deze shootte ik op een heerlijke zomerse avond, een weekje geleden. De rest van de week kende wel wat zonnige momenten maar de rest was helaas regenachtig. De hoogste tijd dus voor een zonnige post!

OOTD Sun Shine

Ik loop dus echt het liefst rond in dit soort zomerse lookjes. Ik kan hier gewoon echt zo vrolijk van worden en vind het gewoon echt heerlijk.

Mijn topje is een vrij basic witte top van Levi’s. Ter hoogte van mijn linkerborst zie je heel klein het embleempje van Levi’s in het rood op deze tanktop geborduurd. Ik heb hem opgeknoopt om hem net dat extra speelse lookje te geven.

Hieronder draag ik mijn gloednieuwe denim shortje van Come Get Fashion. Naar mijn mening is dit echt het perfecte shortje. Het is de Button Up Denim Short. Ik heb hem in de maat S en je koopt hem voor € 34,99! #loveit

In het broekje draag ik een dunne, zwarte lederen riem met gouden details. Deze matchen goed met mijn sandaaltjes met een leopard vachtje en zwarte bandjes. Om de look compleet te maken heb ik mijn haren gekruld en een half updo gemaakt met een donkerblauwe scrunchie.

Had jij dit lookje al gespot op mijn Instagram? (@lindseybeljaars)

De rest van de merken van de sieraden die ik draag tref je hieronder bij de bulletpoints. 

Details

Wat vind je van mijn nieuwe denim short?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

2 Reacties

  1. 20 augustus 2019 / 07:33

    Leuk lookje en vind je haar erg leuk zitten zo!

  2. 20 augustus 2019 / 06:59

    Wat een fijn lookje weer meid!