fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

De zoektocht naar een sidetable

In ons huis heb ik één muur die ik nog vrij kaal vind. Al een tijdje ben ik op zoek naar een oplossing hiervoor en al snel kwam ik uit bij een sidetable. Op dat moment is de zoektocht naar een sidetable gestart. Echter heb ik op dit moment drie opties en kan ik echt niet kiezen. Help me out! Welke sidetable zou jij kiezen?

De zoektocht naar een sidetable

In ons interieur hebben wij een industriële look met voornamelijk meubels die een combinatie van hout en metaal zijn. Vooral het robuuste hout in combinatie met zwart metaal is om dit moment helemaal on trend en ik vind het echt prachtig. Omdat onze andere meubels ook van Van Bommel zijn ben ik gaan zoeken naar sidetables van debommelmeubelen.nl. Ik heb op dit moment een top drie gemaakt en eerlijk gezegd kan ik echt niet kiezen.

 1. Juar – 2.10 
  • Dit is sidetable Juar en hij is van het merk PTMD, oftewel Pot & Mand. Een heel tof en hip merk! De sidetable spreekt mij vooral aan vanwege de eenvoud. Het is een prachtig robuust houten blad met echt de vorm van een boomstronk er nog in. De poten zijn van metaal en hij is 2.10 meter lang. Een mooie, lange en dunne sidetable die net voor wat extra opvulling en sfeer kan zorgen.
 2. Trolley Farris
  • Iets meer aanwezig is Trolley Farris van De Bommel Collecties. Dit model is erg robuust en wordt ondersteund door hele stoere, industriële wielen. Het is echt een trolley en doet me ergens ook denken aan een barchart. Hij heeft veel toffe industriële details en is handgemaakt waardoor hij niet helemaal puntgaaf is. Laat ik dat nou net zo leuk vinden!
 3. Lexington Avenue
  • Hoe leuk is deze Sidetable Lexington Avenue? Deze is van het merk D-Bodhi en ik vind het model gewoon heel erg leuk. Het is een combinatie van rustiek teak en zwart staal. Ik vind het leuk dat de poten in een A-lijn staan, dat geeft hem net even een extra speelse touch.

Voor welke sidetable zou jij gaan? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. Daisy valk
  20 augustus 2019 / 18:10

  De trolley variant vind ik wel heel gaaf ?

 2. chinouk
  20 augustus 2019 / 16:49

  Ik vind de derde het mooiste, maar vind het bij alledrie tof dat het een combinatie van hout en zwart staal is. Love it!