fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

OOTD Mijn nieuwe bloementop

Hé allemaal! Hoe is het met jullie? Het is weer tijd voor een nieuwe outfit op dinsdag. Vandaag laat ik je de ‘OOTD Mijn nieuwe bloementop’ zien. Als je goed hebt opgelet dan heb je de look al voorbij zien komen op mijn Instagram account. (@lindseybeljaars) Volg je mij al? Anyways, op naar de outfit!

OOTD Mijn nieuwe bloementop

Geniet jij ook zo van het heerlijke weer? Ik wel! De zomer is absoluut mijn favoriete seizoen en wat mij betreft mag het altijd zo blijven. Oké, die drie mega hete dagen waren wellicht wat overdreven maar verder hoor je mij absoluut niet klagen. Wat is jouw favoriete seizoen?

Met warme dagen draag ik het liefst geen strakke items. Het liefst heb ik mijn outfit zo luchtig mogelijk en daarom draag ik de laatste tijd heel veel rokjes en shortjes in combinatie met een losvallende top.

Voor deze outfit trok ik mijn witte rokje uit de kast. Dit leuke jeans rokje kocht ik dit jaar bij Sans Online en heb ik de afgelopen tijd al heel wat gedragen. Je zag hem o.a. voorbij komen in mijn OOTD Baby Blue. De top kocht ik bij Stradivarius en dit is een mouwloos blouse-model die ik tot de rand van de rok heb opgeknoopt. Absoluut één van mijn favoriete tops omdat hij heerlijk zit, lekker luchtig is en eindeloos te combineren. Daarnaast ben ik ook dol op het prachtige bloemenprintje.

Om de outfit af te maken draag ik mijn sandaaltjes van Timberland. Dit zijn de ‘Carolista Ankle Thong’ Slippers in Gunmetal Metallic. Een hele fijne slipper die eigenlijk onder elke outfit wel staat en overigens ook, zoals ik van Timberland gewend ben, heerlijk loopt. Deze slippers had ik vorig jaar al en draag ik dus nog lekker door, deze zomer.

Details

Wat heb jij vorige week gedragen? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 6 augustus 2019 / 07:01

    Wat een leuk setje. Zowel het topje als het rokje vind ik je erg goed staan, mooi!