fbpx
34   38
66   137
134   246
53   207
33   82

Kunstwimpers van Ardell

In de praktijk eerder bekend als nepwimpers maar Ardell noemt ze liever kunstwimpers. Ik moet je eerlijk zeggen, ik draag ze echt nooit. Wellicht een keertje gekleurde giga wimpers met carnaval, maar daar blijft het toch ook bij. Ik heb lange wimpers van mijzelf en vind het niet altijd een goede toevoeging. Een tijdje terug kreeg ik drie verschillende kunstwimpers van Ardell toegestuurd en dat heeft toch mijn aandacht getrokken. Deze staan namelijk bekend als één van de beste wimpers die er zijn. Het proberen dus zeker waard!

Kunstwimpers van Ardell

Qua nepwimpers is het merk Ardell misschien wel de grootste op de markt. Het merk biedt meer dan 100 verschillende nepwimpers waarmee steeds weer een unieke look kan worden gecreëerd. Ze zijn allemaal bedoeld om direct, snel en simpel meer volume en lengte te creëren. Verschillende celebs, zoals Heidi Klum, Ariana Grande, Kendall Jenner, Kim Kardashian en Gigi Hadid, gingen je al voor.

Wispies – Natural 105 – Natural 110

Ardell Wispies Black zijn misschien wel de populaire kunstwimpers van Ardell. In gigantisch veel beautyvideo’s op YouTube heb ik deze al voorbij zien komen. Ze voegen direct veel volume toe aan de wimpers. De haartjes vallen over elkaar, zodat een natuurlijke look ontstaat.

Ardell Natural 105 Black zijn ideaal voor zowel overdag als ’s avonds en zorgen voor lekker veel extra volume en lengte. Ze zijn erg vol en creëren vooral heel veel lengte in een mooi waaiervorm.

Ardell Natural 110 Black maakt dunne wimpers voller. Deze wimpers met een natuurlijke uitstraling hebben een zigzag-model, met verschillende lengtes voor een subtiele naturel look. Perfect voor overdag en om de ogen net even meer uitdrukking te geven. Geschikt voor alle oogvormen.

Sidenote; De wimpers zitten, op de foto’s hierboven, niet perfect op. Ik draag zelden nepwimpers en het aanbrengen vergt nog wel even wat oefening.

Gebruik

  • Stap 1: Houd de wimpers voor je natuurlijke wimperlijn om de lengte te beoordelen
  • Stap 2: Knip, indien nodig, de valse wimpers bij op de gewenste lengte
  • Stap 3: Breng een dun laagje wimperlijm aan over de gehele wimperband
  • Stap 4: Laat de lijm circa 30 seconden drogen, voordat je ze aanbrengt
  • Stap 5: Na 5 minuten kun je eventueel een laagje mascara aanbrengen voor extra volume

De wimpers verwijderen doe je door ze voorzichtig van binnen naar buiten los te trekken. Verwijder de resten lijm van de wimpers zodat je ze kunt hergebruiken.

Conclusie

Wat leuk om eens een stel goede kunstwimpers te ontvangen. Ik ben met veel plezier de wimpers gaan testen en ik moet toegeven dat de kwaliteit echt heel goed is. De wimpers zijn mooi gemaakt, de rand is niet te dik waardoor je hem (eenmaal goed opgeplakt) niet goed ziet zitten en de wimpers blijven, met behulp van de lijm, de hele dag/avond goed zitten. Mijn favoriete paar is absoluut de Natural 110. Dit vind ik hele mooie wimpers voor everyday en geven net even dat extra beetje volume en lengte op een hele natuurlijke manier. Voor een partylook zou ik kiezen voor de Wispies. Deze zijn net even wat meer glamour en kunnen prima met een feestje. De natural 105 vind ik het minst van de drie. Deze is zo perfect in een waaiervorm dat ik hem net even iets te nep vind ogen.

De kunstwimpers van Ardell kosten +/- € 7,- per stuk (incl. lijm) en zijn te koop bij verschillende webshops zoals Douglas en Boozyshop

 Draag jij weleens kunstwimpers? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 21 augustus 2019 / 14:49

    Deze zien er allemaal erg mooi uit! 🙂