fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

OOTD New Midi Dress

De zomer is in volle gang. Heb je de weersverwachting al gezien voor de komende paar dagen? Het wordt letterlijk hot, hot hot! Tijd om dus te kiezen voor een hele luchtige en comfy outfit. Ik heb hiervoor een perfecte jurk gevonden die ik je graag laat zijn in deze OOTD New Midi Dress. Let’s go! 

OOTD New Midi Dress

Ik ben de laatste tijd 100% into de rokjes en jurken. Eigenlijk kies ik bijna voor niets anders meer. Best bijzonder als je je bedenkt dat ik tot zeker nog een half jaar geleden bijna alleen maar in een jeans te vinden was.

Vorige week was ik aan het rondneuzen op Sans Online en daar scoor ik o.a. heel vaak leuke tops van Only. Na wat rondstruinen in de webshop stuitte ik ineens op de perfecte midi dress.

Hij is van het merk Pieces, hij is mouwloos en is gemaakt van 100% viscose. Hij is hierdoor heel lekker luchtig en echt perfect voor de warmste dagen. Hij heeft een heel mooi streepjespatroon, over de gehele lengte knoopjes, steekzakken en een strikje rondom de taille. Vooral die steekzakken maken hem lekker casual en zoals mijn vrienden en familie zouden zeggen: ‘Dit is echt een Linnie Jurkje!’

Ik combineer dit jurkje met mijn toffe spijkerjasje van Superdry. Overdag, op de hete dagen, is die natuurlijk zeker overbodig maar s’avonds kan hij zeker nog eens van pas komen. Verder combineer ik hem met cognackleurige items zoals mijn tasje en sandaaltjes.

Mijn Ray-Ban is een Clubmaster met gouden detatils die je wederom terugvind in mijn sieraden en op de kettinkjes op mijn sandaaltjes.

Details

Wat vind jij van mijn nieuwe zonnebril? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 28 juli 2019 / 15:18

    Wat een super leuke jurk zeg! Hij staat echt heel erg mooi bij je.

  2. 23 juli 2019 / 10:25

    Wauw, deze jurk staat je fantastisch!