fbpx
52   83
97   501
134   434
95   157
60   114

Het nieuwe duurzame bodycare assortiment van HEMA

Sinds maandag 15 juli verkrijgbaar; het nieuwe duurzame bodycare assortiment van HEMA. Het is een gloednieuwe lijn van HEMA en hiermee richt de winkelketen zich op de goede dingen voor zowel mens als natuurlijk. In dit artikel geef ik je een sneakpeak van dit gloednieuwe assortiment. Lees je mee?

Het nieuwe duurzame bodycare assortiment van HEMA

Weet jij dat er per jaar zo’n acht miljoen ton aan plastic in de zee eindigt? In het nieuwe assortiment van HEMA vind je super leuke toilettassen die 100% gemaakt zijn van plastic flesjes. Een mooi initiatief om het plastic in de zee te verminderen. Ik heb een hele leuke lichtblauwe variant ontvangen met hierop tropische bladeren en een lichtroze rits. #loveit

Het nieuwe assortiment van HEMA is 100% vegan en gemaakt met ethisch verantwoorde ingrediënten. De verpakkingen zijn zo duurzaam mogelijk geproduceerd met 25% tot 100% gerecycled plastic. De verpakkingen zijn, na gebruik, ook 100% recyclebaar.

De bodycare lijn bestaat in totaal uit 5 verschillende lijnen die allemaal een ander hoofdingrediënt bevatten, namelijk:

 • komkommer
 • broccoli
 • katoenzaad
 • granaatappel
 • amandel

Een aantal verrassende ingrediënten, zoals broccoli en katoenzaad.

In iedere ‘categorie’ tref je een bodylotion, een shower gel en een body scrub. Daarnaast is er van de komkommer-, granaatappel- en amandellijn ook een showermousse te verkrijgen.

De verpakkingen vind ik typisch HEMA maar ook echt helemaal prima. Het ziet er allemaal goed gestyled uit en ik vind de keuze qua type verpakking ook top. Knijptubes blijven het fijnste werken naar mijn mening dus dat is helemaal perfect. Uiteraard is de showermousse  in een schuimflacon.

Conclusie

Bij deze de introductie van het nieuwe assortiment van HEMA. Ik sta er uiteraard volledig achter dat zij hebben gekozen voor een duurzaam assortiment, denkend aan mens en natuur. Ik probeer hier zelf ook altijd rekening mee te houden en doordat ik deze producten mag gebruiken heb ik er een extra goed gevoel bij. Daarnaast is het gehele bodycare assortiment vrij van parabenen en niet getest op dieren. Hoe tof is het dat HEMA hier allemaal rekening mee houdt en dat voor een super budget prijsje?

Dit artikel is bedoeld als ‘introductie’ van het nieuwe duurzame bodycare assortiment van HEMA. Oftewel; niet als review. Wil je weten of de producten bij mij in de smaak vallen? Let me know in the comments down below! Ik ga ze de komende tijd natuurlijk uitgebreid testen.

De producten zijn verkrijgbaar vanaf € 3,50 per stuk. 

Heb jij het nieuwe assortiment al gespot bij HEMA? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

7 Reacties

 1. 22 juli 2019 / 20:23

  Ik ben deze lijn ook aan het testen op het moment en ben tot nu toe wel erg enthousiast. Dit soort duurzame lijnen vind ik altijd heel goed, al vind ik het dan wel weer jammer van de plastic wegwerp puff haha.

 2. 22 juli 2019 / 14:41

  Ohh leuk! Ik ben wel benieuwd naar die komkommer producten – ik had ooit producten met die geur en vond dat in de zomer echt heel lekker!

 3. Ilse
  22 juli 2019 / 12:01

  Ik ben benieuwd hoe je ze na een tijdje gebruiken vindt!

 4. 22 juli 2019 / 10:56

  Ik heb het zelf ook nog niet geprobeerd, maar ik ben nu al fan! Hema is echt goed bezig hoor!

  Bettie

 5. VWillemse
  22 juli 2019 / 10:06

  Ik ben heel benieuwd naar de review’s hiervan.
  Leuk dat HEMA deze duurzame lijn nu heeft in ieder geval.

 6. 22 juli 2019 / 08:32

  Wat zien deze producten er leuk uit. Ik ben erg benieuwd hoe je ze na een tijdje in gebruik zijn zal vinden :-).

 7. 22 juli 2019 / 07:27

  Dit is de eerste keer dat ik de lijn voorbij zie komen! Ziet er goed uit, dus ik ben wel benieuwd geworden naar hoe je de producten vind. Ik ben eigenlijk altijd wel positief over de producten van HEMA.