fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Bourjois 1 Seconde Eyeshadow

In de ochtend altijd haast en geen tijd om een ooglook te creëren? Hierop speelt Bourjois in met hun 1 Seconde Eyeshadow. Zij beloven met dit palette dat je binnen 1 seconde de perfecte look kunt creëren. Natuurlijk was ik hier direct ontzettend nieuwsgierig naar en vertel ik je er in dit artikel alles over.

Bourjois 1 Seconde Eyeshadow

Dit concept is natuurlijk niet nieuw. Ik heb het al bij meerdere merken voorbij zien komen en het is, volgens mij, nog nooit eerder echt een succes geweest. Zal Bourjois het er beter vanaf brengen? Ze pakken het in ieder geval groots aan met dit palette aangezien hij in 8 verschillende kleuren te verkrijgen is. Ik heb de kleur ’05 Half Nude’ ontvangen.

De verpakking vind ik ‘on point’. Je ziet zeker de huisstijl van Bourjois terug en verder ziet de verpakking er netjes en zeer stevig uit. Een doorzichtige deksel vind ik zelf altijd wel erg handig en op de achterkant vind je uitgebreide uitleg over hoe je dit oogschaduwpalette moet gebruiken.

Gebruik 

  1. Pak de applicator vast aan het ‘strikje’
  2. Druk en swipe de applicator van links naar rechts in de 1 Seconde Eyeshadow
  3. Stempel de applicator op het ooglid met een rollende beweging
  4. (Herhaal stap 2 & 3 om intensiteit op te bouwen

Klinkt vrij simpel toch? Tijd om aan de slag te gaan.

Bourjois heeft er echt over nagedacht. Het stempeltje past qua vorm precies in de oogschaduw en vervolgens sluit hij perfect aan op mijn ooglid. Dit past allemaal echt perfect! Echter vind ik het resultaat om mijn ooglid helaas echt belabberd. Tijdens het zijn van de stempel met oogschaduw dacht ik: ‘Dit komt helemaal goed!’ Helaas heeft het stempelen echt geen effect en zie je echt bijna niets terug op mijn ooglid.

Conclusie

Helaas, dit is echt niets voor mij. Bourjois begon goed met echt een prima verpakking die helemaal klopt. Het ziet er mooi en stevig uit en de kleuren spraken me direct aan. Helaas werkt het gewoon echt niet. De oogschaduw is niet goed genoeg gepigmenteerd en het stempelen werkt echt niet. Daarnaast is het op het ooglid één kleur en zie je de nuances zeker niet terug. Wat dat betreft is deze oogschaduw echt flink aan de prijs en kun je veel beter een palette kopen en de oogschaduw gewoon aanbrengen met een kwast. Geloof me, hier ben je net zo snel mee. Oh en 1 seconde is natuurlijk ook wat overdreven.

Deze Bourjois 1 Seconde Eyeshadow kost € 16,99 en is te koop bij de drogisterijen en Bol.com

Heb jij nagellakjes van OPI? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

Delen:

2 Reacties

  1. 8 juli 2019 / 18:03

    Ohhhh wat jammer dat dit niet werkt want het idee vind ik top! Maar ik heb ook nog steeds niet m’n wonder eyeshadow gevonden. Ik ga binnenkort eens crème oogschaduw proberen, misschien dat dat het nou een keertje is!

  2. 6 juli 2019 / 19:18

    ik vind dit altijd van die onzin dingen haha, het is leuk bedacht maar als het nou ook zou werken prima 😉