fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

OPI Pro Spa Moisturizing Gloves

OPI Pro Spa Moisturizing Gloves

In de zomer heb ik altijd mijn nagels gelakt in een vrolijk en fleurig kleurtje. Helaas vergeet ik daarbij wel de verzorging van mijn handen zo nu en dan en dan doel ik voornamelijk op mijn nagelriemen. Om de manicure behandeling compleet te maken heeft OPI de Pro Spa Moisturizing Gloves ontwikkeld. In dit artikel vertel ik je er graag meer over.

\

OPI Pro Spa Moisturizing Gloves

OPI is één van mijn favoriete merken op het gebied van nagellakjes. Bij het ontvangen van deze moisturizing gloves lag mijn verwachting dan ook direct vrij hoog. De Pro Spa lijn van OPI bestaat al een tijdje. Het is een professionele lijn waarin de kwaliteit en efficiëntie van gezichtsverzorging wordt toegepast in producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de verzorging van je handen en voeten. #soundsgreat

Ziet het er niet mooi uit? Ik vind van wel! Het masker straalt echt gelijk een soort luxe en klasse uit. Ik ben er eigenlijk echt direct nieuwsgierig naar. Tijd om direct de verpakking open te scheuren.

De handschoenen hebben een gesealde bovenkant waardoor het product eigenlijk alleen binnenin de handschoenen moeten zitten. Dit is overigens niet helemaal het geval aangezien ik al best wat product in de verpakking zie zitten. De handschoenen zelf zijn helemaal wit en hebben een donkergroene, OPI Pro Spa, plakstrip.

Je trekt het gesealde gedeelte van elkaar los en kunt vervolgens je handen in de handschoen plaatsen. Rond de pols kun je, door middel van de groene strip, de handschoenen sluiten. Wat me direct opvalt zijn de stippellijntjes rondom het eerste kootje van de vingers. Deze zijn bedoeld voor het geval je tussentijd je nagels wilt lakken. Zonde! Aangezien ik deze handschoenen juist gebruik als verzorging van o.a. de de nagelriemen. De stippellijntjes scheuren heel snel door en hierdoor gaan de handschoenen lekken.

Anyways, je laat dit lekker zo 15 minuten zitten. De handschoenen zijn rijkelijk gevuld met een serum op basis van vitamine E, macadamia olie, kokosolie, shea boter en aloë vera. Ze hydrateren en verzachten zelfs extreem droge huid. Na een kwartiertje verwijder je handschoenen weer. Het overtollige product heb ik gewoon lekker ingemasseerd.

OPI Pro Spa Moisturizing Gloves

Conclusie

Helaas toch een klein beetje gemende gevoelens. De verpakking vind ik fantastisch en eigenlijk heb ik op het masker zelf ook niet veel aan te merken. De handschoenen zitten fijn, sluiten mooi aan en zijn zelfs touchscreen proof. Hij verzacht inderdaad goed mijn handen, die na gebruik echt heerlijk verzorgd en gehydrateerd aanvoelen. De stippellijntjes vind ik echter wel een groot nadeel. Ze scheuren snel waardoor het masker lekt. Ik snap het idee wel maar juist met een handmasker wil je toch ook dat het product zich goed inwerkt rondom de nagelriemen? Daarnaast vind ik het wel erg aan de prijs voor één maskertje.

Deze OPI Pro Spa Moisturizing Gloves kost € 9,95 en zijn te koop bij de bekende OPI verkooppunten zoals o.a. Douglas.

Heb jij nagellakjes van OPI? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

Delen:

3 Reacties

 1. 9 juli 2019 / 09:36

  Deze heb ik ontvangen van een leerling aan het einde van het schooljaar. Ik heb ze nog niet gebruikt. Ik moet zeggen dat je me zeer nieuwsgierig maakt naar zowel de werking als het gebruik van de handschoenen.

 2. Jeanelle
  4 juli 2019 / 11:14

  Was er erg nieuwsgierig naar maar vind het ook wel een beetje aan de prijs.

 3. 4 juli 2019 / 10:12

  Hmm, het idee vond ik inderdaad top; jammer dat de uitwerking wat minder is. Ik heb een vergelijkbaar masker ontvangen van Starskin die ik nog moet testen; ik ben er erg nieuwsgierig naar!