fbpx
111   126
47   184
44   97
12   191
65   389

OOTD Witte Dad Sneakers

Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben. Geloof me, ik heb er een hele boel. Het grootste gedeelte zijn sneakers maar er ontbrak nog één paar. Een wit paar ‘dad sneakers’. Eindelijk heb ik ze. Kijk je mee?

OOTD Witte Dad Sneakers

Tegenwoordig zijn er gigantisch veel webshops waar je mega leuk en betaalbaar kunt shoppen. Eén daarvan is absoluut Come Get Fashion. Het was een tijdje geleden dat ik in de webshop had gesnuffeld maar 2 weken geleden dacht ik: ‘Laat ik eens kijken!’

Wat ik eigenlijk meteen spotte waren deze mega toffe witte ‘dad sneakers’. Op de site heten ze de ‘Witte Chunky Sneaker‘ en ik heb ze meteen, in maat 40, in mijn winkelmandje geplaatst. Maar, uiteraard was ik nog niet klaar met shoppen.

Jurkjes, rokjes en jeans heb ik ontzettend veel. Wat ik eigenlijk nog zocht was een lekker luchtig broekje met een ‘paperbag effect’. Na eventjes zoeken kwam ik deze zwarte, highwaisted broek met het gewenste effect tegen en een wit streepje. Heel leuk!

Uiteindelijk plaatste ik nog een hairclip set in mijn winkelmandje en toen kon het bestellen beginnen. In dit geval was dat extra leuk aangezien ik de items van Come Get Fashion mocht uitzoeken. Twee dagen later kreeg ik het pakketje binnen. Altijd een leuk moment!

De broek zat direct als gegoten en van de haarclips was ik ook direct te spreken. Helaas zaten de schoenen in het begin echt heel krap. De tip is dan ook om deze in een maat groter te bestellen. Inmiddels heb ik ze wel ingelopen en zitten ze prima! #gelukkig

Wat vind jij van de ‘Dad Sneaker’ trend?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 19 juni 2019 / 11:37

  Leuke sneakers! Ik ben nog opzoek naar een wit maar en zit nog een beetje te twijfelen maar deze zou ik ook eens kunnen passen.

 2. 18 juni 2019 / 19:47

  Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik er voor mezelf niet aan kan wennen haha. Toch vind ik ze vaak heel leuk staan, bij jou ook!

 3. 18 juni 2019 / 13:53

  Ik zit er over na te denken om witte sneakers te kopen, maar ben bang dat ze gewoon veel te vies worden. Hier is veel natuur/modder en grind.

  Overigens ben ik nu een slechte vrouw? Ik heb 1 paar ‘normale’ schoenen, 1 paar hardloopschoenen en 1 paar enkellaarsjes. Ik draag voornamelijk de laarsjes. Een vriendin van mij heeft ook super veel schoenen en ze blijft ze ook maar kopen, haha.

  Bettie
  http://www.thewildflowerhippie.com

  • Yvonne
   18 juni 2019 / 16:22

   Witte sneakers kun je heel makkelijk schoonmaken/houden met een nagelborsteltje en wat milde zeep/shampoo. Bij Adidas hebben ze zelfs speciale sneaker-schoonmaakpakketjes voor €17.
   Bovendien moeten witte sneakers niet té wit blijven 😉

 4. 18 juni 2019 / 09:46

  Ik ben helemaal geen sneaker ,,girl,, maar ik heb 1paar en ben helemaal fan! Leuke foto’s!

 5. 18 juni 2019 / 08:54

  Leuke sneakers! Je hebt ze super tof gecombineerd.
  Liefs,
  Evelien