fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

OOTD Korte broek en korte mouw

Een shortje met een t-shirtje, een lookje waar ik vaak voor ga. Ik had het eigenlijk niet echt in de gaten totdat ik laatst mijn outfitfoto’s zat te bekijken. Hier betrapte ik mijzelf erop. In dit artikel heb ik drie lookjes met een korte broek en korte mouw. Zin om verder te lezen?

OOTD Korte broek en korte mouw

Bij korte broeken denk ik vooral direct aan shortjes. Ik draag eigenlijk altijd een shortje of een lange broek en zelden iets hiertussen in. Zeker in de hete zomermaanden en op vakantie ben ik heel vaak te vinden in een leuk shortje. Ik heb er dan ook een flink aantal in mijn kast hangen.

Mijn nieuwste aanwinst is het Paperbag Shortje van Only die je ziet op foto 3. Deze heeft blauw met witte strepen en een toffe strik. Precies een shortje wat ik nog zocht. Ik scoorde deze afgelopen maand bij Sans Online.

Alhoewel er ook shirts zijn met lange mouwen denk ik toch vooral gelijk aan korte mouw t-shirts. Ik heb ze echt in alle vormen, maten, kleuren en printjes. Al betrap ik mij erop dat ik snel nijg naar basic zwart of wit. Stiekem vind ik simpele, casual outfits vaak het leukst en het makkelijkst te combineren.

Wederom heb ik een nieuwe aanwinst en ook deze zie je op foto 3. Het is een heel leuk t-shirt van het merk ZUSSS. Hij is helemaal wit, valt een beetje oversized en voorop staat in sierletters: ‘Keep on Smiling’. Hoe leuk? Ik ben er heel blij mee. De kwaliteit van dit t-shirt is overigens echt heel mooi!

Foto 1 

 • Shirt – My Jewellery
 • Shorts – Vero Moda
 • Slippers – Roxy

Foto 2

 • Shirt – Pull&Bear
 • Shorts – Levi’s
 • Slippers – Havaianas

Foto 3

 • Shirt – ZUSSS
 • Shorts – Only
 • Sneakers – Come Get Fashion

Welk lookje vind jij het leukst? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

 1. 25 juni 2019 / 07:30

  Ik vind lookje 3 het leukst denk ik! Draag in de zomer, zeker op vakantie, ook vaak een shortje met een T-shirt of ander topje.