fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Tijd voor een verandering in het interieur

Ik ben, sinds ik samenwoon, heel veel bezig met mijn interieur. Over het algemeen ben ik er op dit moment ontzettend blij mee maar zo nu en dan is het tijd voor een verandering in het interieur. Benieuwd wat ik graag wil veranderen? Lees gezellig mee.

Tijd voor een verandering in het interieur

In onze woonkamer hangt er niets aan de muur. We hebben vooral heel veel ramen in de woonkamer en dus hebben wij besloten om hier verder niets aan de muur te hangen. De woonkamer hebben wij voornamelijk aangekleed met planten en een mooie kast.

Bij de eettafel hangt inmiddels wel iets aan de muur. In eerste instantie waren wij dit niet van plan maar tijdens het inrichten van ons huis was het bij de eettafel toch net iets te kaal. De muur is daar ontzettend lang en dus was het wel mooi om iets neer te hangen om de muur een beetje ’te breken’

Inmiddels hangen er 4 zwarte lijsten waarvan de inhoud al is veranderd. In het begin hadden wij een zwart/witte verzameling posters die ons herinneren aan onze roadtrip door West-Amerika. De twee grote posters waren afbeeldingen van tropische planten en op de twee kleine zie je Beverly Hills en de Golden Gate Brigde in, uiteraard, San Fransisco.

Na een tijdje was ik het zwart/wit een beetje zat en besloot ik dat het tijd was voor kleur! Geen hele felle kleuren hoor maar mooie, poeder- en pastelkleuren. De compilatie die je hierboven ziet is hetgeen wat op dit moment boven onze eettafel hangt.

Op zich ben ik er nog steeds ontzettend blij mee en vind ik de posters samen echt een prachtig geheel. Toch ben ik een klein beetje nieuwsgierig hoe het zou zijn om één groot schilderij neer te hangen. Inmiddels is mijn zoektocht naar grote schilderijen dus begonnen.

Om een goed beeld te krijgen van ‘het resultaat’ ben ik flink aan het fotoshoppen. Op deze manier probeer ik een beetje in te kunnen schatten of het schilderij wel of niet beter is dan de lijsten die er nu hangen.

Maar wat voor schilderij kies je dan? Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar nog ontzettend over twijfel. Wil ik iets kleurrijks of juist niet? Iets herkenbaars of juist een abstract schilderij? Het is echt mega moeilijk. Stiekem nog veel moeilijker dan ik dacht.

Op dit moment heb ik het bovenstaande schilderij in gedachte. Het heet ‘Relaxation’ en het is een drieluik met koelere en warme tinten. Ik vind het beeld heel gaaf, zeker aangezien het de skyline van New York is. Hier ben ik in januari geweest dus dat is dan natuurlijk extra leuk.

Voor nu ben ik er nog niet zeker van en twijfel ik nog een beetje. Ik ga het idee nog even laten ‘broeien’ voordat ik een definitief besluit neem.

Vind jij het ook weleens tijd voor een verandering in het interieur? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: