fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Nivea Clay Fresh Douchecrème

Nivea Clay Fresh Douchecrème

Als er één merk ontzettend bekend is dan is dat wel Nivea. Mijn opa zweerde al bij the good old Nivea Crème in het welbekende, donkerblauwe tinnen doosje. Toch staan er nog niet zoveel reviews van dit merk op mijn blog en het is tijd om daar eens verandering in te brengen. In dit artikel review ik de gloednieuwe Nivea Clay Fresh Douchecrème.

Nivea Clay Fresh Douchecrème

‘Clay’ is natuurlijk het woord dat het meest opvalt bij deze producten. Je ziet deze heel vaak terugkomen in verzorgingsproducten voor voornamelijk het gezicht maar iets minder snel in een douchecrème. Toch is de keuze van Nivea hierin niet gek aangezien klei al eeuwenlang wordt gebruikt in schoonheidsrituelen.

Naast diepe reiniging en zachte huidverzorging is de NIVEA Clay Fresh lijn erop gericht om de douche ervaring naar een hoger niveau te tillen met witte laolien klei en verrassende geuren. De producten bevatten een unieke douche formule met klei, speciaal voor grondige reiniging. Ontdek de frisheid in onze formule met een perfecte balans tussen reiniging, verfrissing en verzorging, zonder de huid uit te drogen.

In totaal zijn er drie versies te verkrijgen, namelijk:

  • Roze – Nivea Clay Fresh Hibiscus & Witte Salie
  • Groen – Nivea Clay Fresh Gember & Basilicum
  • Blauw – Nivea Clay Fresh Blauwe Agave & Lavendel

De verpakking vind ik persoonlijk een typische Nivea verpakking. Een lichtblauwe knijptube met duidelijk het donkerblauwe Nivea logo en de productnaam in beeld. Niets op aan te merken. Het ziet er lekker fris uit en de geuren zijn, doordat de kleur op de verpakking staat, goed van elkaar te onderscheiden.

Hibiscus & Witte Salie

Hibiscus & Witte Salie

Oeh dit is een hele frisse, zoete en daardoor vrouwelijke geur. Voor deze geur zijn niet alleen hibiscus en witte salie verwerkt maar ook mandarijn, grapefruit, roos, iris en musk. Niet gek dus dat hij zo heerlijk fris en zoet ruikt!

Gember & Basilicum

Gember & Basilicum

De kruidige variant van de drie. Naast gember en basilicum is aan deze geur limoen, bergamot, vijg- en tomatenbladeren en munt toegevoegd om de geur compleet te maken. Ik houd persoonlijk heel erg van dit soort geuren dus dit is absoluut een #yes voor mij!

Blauwe Agave & Lavendel

Blauwe Agave & Lavendel

Lavendel is natuurlijk altijd goed en zorgt voor dat heerlijke, ontspannen sfeertje. Naast blauwe agave en lavendel tref je in deze geur onder andere hout, kardemom, musk en tonkabonen. Een prettige en zachte geur!

Conclusie

De douchecrème zelf is wat dikker dan ik normaal gewend ben maar verder is het wel een egale substantie en voelt het niet klei-achtig aan. Hij laat zich makkelijk verdelen over de huid en je kunt je er prettig mee wassen. Hij schuimt precies goed genoeg en zorgt tijdens het douchen voor een zacht gevoel.

Wat ik echter het meest opvallend vind aan deze Nivea Clay Fresh Douchecrème zijn de geuren. Deze zijn wel echt next level!  Er zitten zoveel verschillende geurnoten in de drie douchegels dat je, tijdens het douchen, steeds weer een ander soort geur in je neus krijgt. Het geeft echt een heerlijk luxe gevoel! Daarnaast zijn de geuren absoluut unisex en zou mijn vriend ze alle drie ook prima kunnen gebruiken. Mijn favoriet is de groene variant, maar dat is puur omdat ik zelf altijd heel erg van kruidige geuren houd. Ik weet in ieder geval zeker dat één van deze drie geuren je zeker gaat verrassen!

Deze Nivea Clay Fresh Douchecrème bevatten 250ml.,kosten € 4,49 en zijn te koop nin de drogisterijen.

Wat is jouw favoriete product van Nivea? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 7 juni 2019 / 16:35

    Oeh, deze kende ik nog niet! Klinkt vet lekker 🙂