fbpx
116   206
104   204
80   265
114   246
121   282

Keuzestress: welke bikini moet ik kiezen?

Alhoewel ik eigenlijk net een nieuwe bikini heb, kan ik het toch niet laten om er nog eentje te scoren. Ik ben net terug van vakantie en heb nu eenmaal de zomer in mijn bol. Daarnaast kan een vrouw nooit genoeg bikini’s hebben en komt hij vast en zeker van pas. Het probleem is alleen; Ik heb Keuzestress: welke bikini moet ik kiezen? #helpmeout

Keuzestress: welke bikini moet ik kiezen?

Tijdens mijn zoektocht op ‘dames bikini‘ ben ik gestuit op de site van Protest. Nu is dit een merk dat ik als klein kind altijd droeg maar wat ik een klein beetje uit het oog ben verloren. Omdat ik het zo leuk vond om dit merk tegen te komen ben ik gelijk doorgeklikt naar de website. Ik werd eigenlijk weer direct ontzettend enthousiast. Wat hebben zij leuke bikini’s zeg! Zelfs zo leuk dat ik nu kamp met keuzestress: welke bikini moet ik kiezen?

1. Impressive Panterprint Triangel bikini in de kleur Sienna (Rood)

De eerste bikini die mij in het oog sprong is deze triangel bikini in een prachtige kleur rood met een mooie panterprint. Vooral de vorm en het model van de bikini vind ik ontzettend mooi. Langs de bikinitop en langs de taille bij het bikinibroekje zijn sierlijke stiksels aanwezig. De bandjes zijn verstelbaar, lopen net als een BH (dus niet geknoopt in de nek) en sluit op de rug met een strik.

De bikini kost € 49,99 is overigens ook te verkrijgen in de kleur concrete. 

2. Postwick Bandeaubikini in de kleur Lagoon (Blauw)

Dit is weer even iets heel anders! Hoe mega vrolijk is deze dames bandeaubikini? Hij heeft een heel kleurrijk gestreept patroon en een ‘one-shoulder’ pasvorm. Overigens helemaal trendy voor de zomer van 2019. Op de schouder sluit de top met een mooie, sierlijke strik. In mijn ‘bikinistash’ heb ik nog geen één bikini die hier op lijkt dus dat maakt het extra leuk!

De bikini kost € 49,99 

3. Mystical 19 Triangel bikini in de kleur True Black (Zwart)

Dan een typische dames triangel bikini met een mega leuke sterretjesstof. Het is een eenvoudig design en misschien maakt de eenvoud hem nou juist zo leuk. Sowieso ben ik dol op een sterretjespatroon dus dat is een goede match. De top heeft uitneembare foam cups die extra ondersteuning bieden en is versierd met mooie kralen. De top sluit met een strikje op de rug en in de nek en ook het broekje sluit aan weerszijde met een strikje.

De bikini kost € 39,99 en is overigens ook te verkrijgen in de kleur dark grey melee en marvelous. 

Keuzestress: welke bikini moet ik kiezen? Nummer 1, 2 of 3? Help me out!

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 11 juni 2019 / 10:07

  Ik zou gaan voor de tweede. Vind hem prachtig met al die kleurtjes!

 2. 10 juni 2019 / 19:39

  Nummer 1 🙂

 3. 10 juni 2019 / 16:50

  Ik zou denk ik voor #1 gaan! Vind ze allemaal leuk, maar vind die qua model het fijnste zitten denk ik. 🙂

 4. 10 juni 2019 / 10:30

  3!!