fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Goodiebox Unboxing April

Dancing in the Rain, het thema van deze Goodiebox van April. Gelukkig hebben we het afgelopen weekend alles behalve in ‘de regen gedanst’. Toch laat ik je bij deze uiteraard graag de inhoud zien van deze Goodiebox. Lees je met mij mee?

Goodiebox Unboxing April

Goodiebox Unboxing April

April doet wat hij wilt! Een zin die je vast vaker gehoord hebt en hij klopt helemaal. Vaak heeft deze maand namelijk regenachtige dagen afgewisseld met zonnige dagen. Het thema ‘Dancing in the Rain’ kan ik dan ook goed begrijpen! Het afgelopen Paasweekend was zonovergoten maar helaas komen ook de regenachtige dagen er deze week aan.

Goodiebox Unboxing April

Miqura Hair Steam Mask

Inmiddels heb ik het merk Miqura door Goodiebox leren kennen. Het is een heel fijn merk dat bekend staat om haar lekkere maskertjes. Voor het eerst zit er een haarmasker in en daar ben ik direct ontzettend nieuwsgierig naar. Je gebruikt het masker op gewassen haar, laat het 10 à 15 minuten intrekken en vervolgens spoel je je haar grondig uit. Het masker belooft zacht en glanzend haar, ik ben benieuwd!

Deze Miqura Hair Steam Mask kost € 9,50

Goodiebox Unboxing April

Fulgent World Bokkepoot

Ah een tool in de box, een bokkepoot. Deze is van het merk Fulgent World en hij is gemaakt van glas. Hij heeft een soort potloodpunt en een afgeronde punt, perfect om je nagelriemen mee terug te duwen en je nagels mooi schoon maken. Erg handig!

Deze Fulgent World Bokkepoot kost € 13,- 

Goodiebox Unboxing April

Goodiebox Detangler Brush

Oeh, altijd handig, een haarborstel. Ik ken dit soort borstels al en vind ze altijd ontzettend handig in gebruik. Leuk dat deze knalroze variant van Goodiebox ‘eigen merk’ in de box zit. Deze borstels zijn geschikt om te gebruiken op zowel droog als nat haar en ontklitten je haar heel eenvoudig en pijnloos. Echt een aanrader en fijn dat ik nu een tweede exemplaar heb.

Deze Goodiebox Detangler Brush kost € 14,95

Goodiebox Unboxing April

Daily Concepts Exfoliating Body Scrubber

Kijk! Dit is nog eens handig, een scrub spons. Scrubben is natuurlijk super goed voor je huid en erg handig om te doen voor een ‘tanning-sessie’. Dit product zorgt ervoor dat je geen speciaal ‘scrub product’ hoeft te kopen maar dat je je gewoon met iedere douchegel in combinatie met de spons kunt scrubben. Hij verwijdert dode huidcellen op een milde manier en hierdoor is hij geschikt voor alle huidtypen.

Deze Daily Concepts Exfoliating Body Scrubber kost € 6,95

Goodiebox Unboxing April

Nails Inc. Anti Social Climer Nail Polish

Een nagellakje is natuurlijk nooit weg. Een leuke combinatie ook met het bokkepootje in de box. Het is een heel mooi, zacht roze kleurtje dat naar mijn mening perfect is voor de lente. Het doet me echt aan de blossom denken. Hier ben ik zeker heel erg blij mee!

Deze Nails Incl. Anti Social Climer Nail Polish kost € 11,- 

Goodiebox Unboxing April

Human + Kind Shower Mousse

Tsja.. een shower mousse is natuurlijk altijd lekker! Human + Kind is voor mij een nieuw merk dus ik ben hier zeker benieuwd naar. Het is een product dat je dagelijks gebruikt en deze komt zeker in onze badkamer terecht. Hij heeft een heerlijke geur, is 100% vegan, is allergievrij en bevat natuurlijke extracten waardoor hij zelfs is geschikt voor de allerdroogste huidtypes. Dat klinkt fantastisch!

Deze Human + Kind Shower Mousse kost € 9,95 

Goodiebox Unboxing April

Conclusie

Deze ‘Dancing in the Rain’ box is naar mijn mening een hele prima box met bruikbare producten. Het is deze maand een box met in totaal 6 fullsize producten. Hoe tof is dat? De totale waarde van deze box is € 65,35 terwijl je hem koopt voor € 19,95 en dat is naar mijn mening een prima deal. Je abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Unboxing Maart! Ken jij Goodiebox?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

  1. 24 april 2019 / 10:34

    Dat ziet er goed uit!

  2. 24 april 2019 / 10:24

    Leuke box hé! Ik ben voornamelijk heel blij met het lakje. 🙂

  3. 24 april 2019 / 06:17

    Dit is nou echt een box met een leuke inhoud waarvan ik dit keer alles zou gebruiken :-).