fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Fashion Blogbox

Begin april kwam de Fashion Blogbox binnen. Een mega lookje box vol met fashiongerelateerde goodies dat is samengesteld door RVG Media & Impact. Dit is de tweede keer dat ik deze box mocht ontvangen en uiteraard was ik benieuwd naar de inhoud. Jij ook? Dat komt goed uit. In dit artikel unbox ik heb voor je!

Fashion Blogbox

AROMATIKA

Het eerste wat mij opviel in de box was een wit tasje met zwarte stippen en mijn naam erop geschreven. In dit tasje zaten drie heerlijke oliën van Aromatika in de varianten natuurlijke Calendula, Macadamia en Jojoba olie. Ik ben hier zelf niet super bekend mee en ik was direct ontzettend nieuwsgierig.

 • Macadamia; natuurlijke verzorging voor huid en haar. De natuurlijke olie ui de macadamianoten is zeer rijk aan vitaminen en mineralen. Deze macadamia olie is ideaal bij een droge en ruwe rijpere huid, voor massages, bij gespleten haarpunten en als make-up reiniger.
 • Calendula; dé eerste hulp olie in je medicijnkastje, door zijn ontstekingsremmende, herstellende en genezende eigenschappen. De olie bevat etherische oliën uit de bloemblaadjes van de goudsbloem zelf en zit vol met flavonoïden (antioxidanten). De olie is erg verzachtend en is zeer geschikt voor de geïrriteerde en/of beschadigde huid. Dit werkt perfect als aftersun of als verzachting voor brandwonden.
 • Jojoba; deze olie is een alleskunner. Jojoba olie voelt niet vettig aan, zit vol met vetzuren en anti-oxidanten, en is geschikt voor vele toepassingen. De olie bestrijdt ontstekingen van de huid, en remt de talgproductie, daarom een perfecte olie bij acne of littekens. Jojoba olie gaat overigens perfect samen met een paar druppels etherische tea-tree.

 

MY UNIQUE STYLE

Ben je bekend met de webshop My Unique Style? Ze verkopen er hele mooie en unieke sieraden in alle vormen en maten. In de Fashion Blogbox zit een cadeaubon waarmee je zelf iets leuks kunt shoppen in de webshop. Ik ga eens even goed rondneuzen in de webshop en uiteraard zullen jullie mijn bestelling nog wel voorbij zien komen op mijn blog of Instagram.

SOLAC

Een Lady Shave, altijd handig. Deze is van het merk Solac en verwijdert in no time al het ongewenste lichaamshaar. Hij belooft geen irritaties te veroorzaken en is erg handig voor de kleinere zones zoals bijvoorbeeld je wenkbrauwen. Hij is instelbaar op 3 verschillende scheerniveaus en met een aparte (smalle) scheerkam (2mm) speciaal voor wenkbrauwen en een grote scheerkam voor de rest van het lichaam.

MICMACBAGS

Oeh, MICMACBAGS! In de vorige Blogbox zat ook een portemonnee (die ik iedere dag gebruik) en nu zat er wederom een portemonnee in van dit merk. Deze portemonnee komt uit de New Navajo Serie en is uitgevoerd in cognackleurig leer. Hoe tof is deze ‘boho’ look met Navajo Weeftechnieken en mooie, gekleurde steentjes? Ik vind het een hele leuke vibe. Goed om te weten is dat deze portemonnee is voorzien van een laag die RFID signalen blokkeert. Hierdoor hebben criminelen minder makkelijk toegang tot pasjes. Ideaal!

LIVERA

Livera = 50 jaar! en dit vieren zij met een gouden collectie. In 1969 werd Livera opgericht en tot op de dag van vandaag zijn zij een begrip in Nederland. In de box zit een limited edition goudkleurig, glimmend broekje en een gouden body powder. Het broekje is wat gewaagd maar wellicht komt hij nog eens van pas!

Wat vind jij van de items in deze Fashion Blogbox? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 18 april 2019 / 13:36

  Zo’n box is altijd ontzettend leuk! wat maak je trouwens mooie foto’s zeg haha.
  De ladyshave zou ik echt wel een keer willen testen, ik hoor er veel goede verhalen over.

 2. 18 april 2019 / 11:05

  Superleuk zo’n box! Dit zou mij ook wel goed liggen, denk ik. Die oliën lijken me ook echt heerlijk om te hebben. Malou x

 3. 18 april 2019 / 10:05

  Leuke items zitten er in! 🙂

 4. 18 april 2019 / 08:10

  Ik vind dat het eerder een beauty box. Maar altijd leuk om een box uit te pakken.