fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

De jacht naar een nieuwe bikini is geopend

Ik ben helemaal in de summer vibe! Niet gek natuurlijk na dit fantastische weekend. Mijn eerste uurtjes in de zon heb ik al gespendeerd en dat zorgde ervoor dat ik gelijk zin had om nieuwe swimwear te kopen. De jacht naar een nieuwe bikini is geopend en ik neem jou graag mee!

De jacht naar een nieuwe bikini is geopend

Eerlijk is eerlijk, een vrouw heeft nooit genoeg bikini’s. Ik heb er heel wat in mijn kast liggen maar toch koop ik ieder jaar een nieuwe. Ik vind het heerlijk om af te kunnen wisselen! In mijn zoektocht naar een nieuwe bikini ben ik terecht gekomen bij LASCANA en daar heb ik hele goede inspiratie op gedaan. In totaal heb ik drie nieuwe bikini’s op het oog en uiteraard hoop ik dat jij mij kunt helpen met het maken van een keuze.

 1. Bruno Banani Triangel Bikini – €49,99
  • Ik begin even met de ‘simpelste’ van de drie. Ergens vind ik het bij badmode juist wel mooi als het simpel en eenvoudig is, zonder poespas. Deze triangel bikini heeft een leuk detail wat betreft de bandjes en is te krijgen in drie kleuren, namelijk olijf, bordeaux en zwart. Mijn favoriet is de kleur ‘olijf’.
 2. LASCANA Bikini Leo – € 66,98
  • De luipaardprint is natuurlijk op dit moment 100% on trend. Hoe leuk is deze zwart-wit print op deze bandeau bikini? Ik vind het strikje op het topje heel erg leuk en tof dat dit detail ook terug komt op het broekje. De top is overigens ook te krijgen in een push-up of triangel variant. Zo kun je zelf de perfecte bikini samenstellen. Ideaal toch?
 3. Venice Beach Bikini Tulum – € 51,98
  • Tijd om wat kleur in dit lijstje te brengen. Ik nijg altijd wel meer naar de donkere kleuren maar wellicht is het tijd voor verandering. Deze bandeau bikini heeft een roze/koraal/witte palmprint met toffe details. Eigenlijk viel hij me gelijk op! Hij is overigens ook te krijgen in zwart/wit of blauw/wit.

Help jij mij kiezen? Voor welke bikini moet ik gaan? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

 1. 25 april 2019 / 16:20

  Leuke bikini’s! de triangel is mijn favoriet! Dat soort modelletjes draag ik zelf ook het liefst alleen dan met bandjes over mijn schouders.

 2. 25 april 2019 / 11:49

  De eerste en latste vind ik erg mooi! Ik vind het altijd zo’n crime om een nieuwe bikini te kopen maar ik ben bang dat ik er ook aan moet! haha.