fbpx
27   57
93   134
89   124
111   184
107   196

Charcoco Day and Night Toothpaste

Charcoco Day and Night Toothpaste

Een tandpasta is een tandpasta, dat zou je kunnen denken. Toch is het niet voor niets dat iedere tandpasta iets anders belooft en dus is het wel goed om te kijken naar jouw wensen en eisen aan een tandpasta. Wel is het mijn eerste keer dat ik kennis maak met een ‘Dag and Night’ tandpasta. Vandaag review ik de Charcoco Day and Night Toothpaste. Ik heb de tandpasta’s uitgebreid getest en ik vertel je in dit artikel mijn bevindingen en mijn mening.

Charcoco Day and Night Toothpaste

Charcoco Day and Night Toothpaste

Hoe chique is deze verpakking? Ik heb nog nooit een tandpasta zo netjes zien binnenkomen. Een mooi, zwart doosje met het logo van Charcoco op de deksel en een magneetsluiting. Als je de deksel optilt zie je gelijk de twee tandpasta’s. Eén geschikt voor ‘day’ en de ander geschikt voor ‘night’.

Charcoco Day and Night Toothpaste

Charcoco over de Day and Night Toothpaste
Onze Day and Night Toothpaste is speciaal ontwikkeld om vlekken te voorkomen en uw tanden witter te maken. De Dag Tandpasta voorkomt vlekken gedurende de dag, terwijl de Nacht Tandpasta vlekken verwijdert en helpt de tanden natuurlijk witter te maken terwijl u slaapt.

Waarom een dag- en een nachtvariant? Voor Charcoco is het antwoord op deze vraag niet meer dan normaal. Je tanden hebben nu eenmaal op verschillende momenten van de dag verschillende dingen nodig.

Charcoco Day and Night Toothpaste

Day Toothpaste

De dag tandpasta is ontworpen om de tanden te beschermen tegen vlekken die worden veroorzaakt door voeding en drank. De pasta bevat een Micro Shield Wax die deze beschermende barrière vormt. Daarnaast bevat deze pasta ook Aloë Vera en 5 belangrijke mineralen die essentieel zijn voor een gezonde glimlach.

  • Deze Day Toothpaste is wit van kleur.

Charcoco Day and Night Toothpaste

Night Toothpaste

De nacht tandpasta is ontworpen om de tanden te ontgiften en witter te maken. De pasta bevat bentoniet klei die de tanden remineraliseerd en de natuurlijke Coconut Charcoal zorgt voor het witter maken van de tanden. Eigenlijk is dit een minuscule scrub die de gele aanslag van de tanden verwijderd en hierdoor ‘lijken/worden’ je tanden dus witter.

  • Deze Night Toothpaste is zwart van kleur.

Charcoco Day and Night Toothpaste

Mijn ervaring

Ik heb de Charcoco Day and Night Toothpaste nu een tijdje gebruikt. Netjes gebruik ik iedere ochtend de dag pasta en iedere avond de nacht pasta. Ik moet zeggen dat beide tandpasta’s prima poetsen. Na gebruik voelen mijn tanden echt schoon aan en vanwege de mintsmaak voelt mijn mond ook erg fris. Of mijn tanden echt witter zijn geworden? Ik heb een voor- en na foto (tot nu toe) maar daarin ontdek ik geen verschil. Los daarvan blijven beide tandpasta’s ontzettend fijn dus ik blijf ze lekker gebruiken. Mocht ik over een tijdje verschil zien qua witheid? Dan laat ik het jullie meteen weten!

De Charcoco Day and Night Toothpaste zijn 100% natuurlijk, vrij van fluoride vegan en dierproefvrij. Hoe top is dat? 

Deze Charcoco Day and Night Toothpaste set (2 pasta’s) kost € 21,99 en is te koop bij Charcoco. 

Heb jij weleens gehoord van een Day and Night toothpaste? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: