fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

OOTD Spring in New York

Inmiddels is mijn trip naar New York alweer iets meer dan een maand geleden. Cliché, maar de tijd vliegt als een malle! In New York heb ik flink wat outfitfoto’s gemaakt en dus is het nog steeds tijd voor een lookje in New York. Kijk je mee?

OOTD Spring in New York

Deze foto’s zijn gemaakt op een dinsdag. Om precies te zijn op dinsdag 5 februari en dit was onze laatste dag in New York. Meteen ook de zonnigste dag want op sommige momenten was het zelfs 17 graden. Echt een ultiem lentegevoel! Gek als je bedenkt dat het een week eerder, op onze eerste dag in New York, gewoon -11 was.

Een week in New York is qua tijd echt perfect om de hele stad, op een lekker tempo, te kunnen ontdekken. Op deze dinsdag vlogen we pas om 23:55 uur terug en dus hadden we nog de hele dag de tijd. We dropte onze koffers bij het hotel en gingen er nog even lekker op uit.

High Line

In de ochtend stond de High Line op onze planning. Een stadspark dat is gerealiseerd op een onbruik geraakte goederenspoorlijn. Het park ligt in de Lower West Side in de wijk Chelsea en het is echt een aanrader. Zeker met de heerlijke temperatuur die wij troffen was de sfeer in dit park fantastisch.

Mensen waren lekker aan het wandelen, chillde op de bankjes langs de zijkant, of hielden daar pauze en zaten lekker te lunchen. Een hele fijne vibe! Tijdens de wandeling op de High Line krijg je allemaal leuke inkijkjes in de straten van New York maar ook op de Hudson Rivier. Aan het einde zie je tevens ook het Vrijheidsbeeld heel erg goed. Ik heb absoluut van deze wandeling genoten!

Op de foto draag ik een hele simpele, grijze top van Superdry. Deze combineer ik met mijn donkerblauwe, highwaisted jeans van DrDenim met daaronder mijn bikerboots van MyJewellery. Al mijn sieraden zijn zilver en qua merkdetails tref je die hieronder in het overzichtje. Mijn zonnebril is van Guess en mijn scrunchie van Hairjewelz by Elle. Mijn tas is van Gaston Luga.

Details

Ben jij weleens in New York geweest? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

  1. 13 maart 2019 / 18:27

    Heerlijke foto’s! Fijn outfitje ook 🙂

  2. 13 maart 2019 / 09:47

    Grappig, wij waren er tien dagen en vonden dat echt véél te kort. We hadden er gemakkelijk een maand kunnen doorbrengen en zijn nog láng niet klaar in die geweldige stad. Wij deden de High Line trouwens op 31 december, op weg naar het restaurantje waar we gereserveerd hadden voor onze vijf jaar samen. Ahh, ik wil terug! ♥

  3. 13 maart 2019 / 06:19

    Gaaf! Ik dacht nog, huh, het was toch super koud toen jij daar was. Dat was dus ook zo, maar niet op de laatste dag dus haha. Leuk! Als ik naar New York ga, zou ik ook een week willen. Om mij heen gaan veel mensen vaak een dag of 5, maar dat lijkt me toch een beetje kort.