fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Met deze trends wordt de woonkamer je favoriete plek in huis

’s Avonds lekker op de bank onder een dekentje kruipen:  heerlijk toch!? Je brengt heel veel tijd door in je woonkamer, dus is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het gezellig is. Een warm dekentje, een paar gezellige kaarsen and you’re good to go! Of toch niet? Laat je inspireren en overtuigen! Check snel deze woontrends.

Marmer

Het is al een bekende, maar nog steeds blijft deze favoriet. Marmer kun je goed combineren met een landelijk of industrieel interieur. Het geeft je huis een luxe uitstraling en dat is natuurlijk altijd een pluspunt! Een mooi bijzettafeltje met een marmeren blad kun je makkelijk toevoegen aan je interieur om voor een matching effect te gaan. Goudtinten zijn hier goed bij te combineren.

Velvet

Een andere woontrend gaat om een stof: velvet! Deze stof brengt veel warmte en sfeer in je woonkamer. Een prachtige bank van velvet, wie wil dat nou niet? Het hoeft natuurlijk niet meteen zo heftig, je kunt ook beginnen met een velvet kussentje! 😉 Als je echt dol bent op velvet, kun je ook een overgordijn in de stof kopen! Heerlijk zacht en stijlvol! Dat maakt je woonkamer gelijk een stuk sfeervoller.

Okergeel

De laatste trend zie je misschien al een beetje aankomen.. okergeel! Het lijkt dé kleur te zijn van dit moment. Niet alleen in kleding, maar ook in je huis! Omdat het een opvallende kleur is moet je voorzichtig zijn dat het niet té wordt. Ga dus voor subtiele details, zoals een kussentje of een fauteuil. Als je voor een eyecatcher met een okergele tint wil gaan, zijn rolgordijnen een uitstekende optie

Geen fan van opvallende felle kleuren? Dan is de kleur van 2019 die bekend is gemaakt door Flexa misschien wel iets voor jou: ‘Spiced Honey’! Een warme amberkleurige tint die goed te combineren is. Bordeaux rood, crème, roze en donkerblauwe tinten matchen heel erg goed! Kortom: keuze genoeg! Nu is het aan jou om te bepalen welke kleuren bij jou passen.

Ga jij je woonkamer inrichten na het lezen van deze kleurentrends? Ik ben benieuwd!

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. 13 maart 2019 / 18:25

    Geel vind ik echt verschrikkelijk, maar de andere trends vind ik prachtig! Ik heb zowel marmer als velvet in huis 🙂

  2. Mandy
    13 maart 2019 / 17:40

    Tip: kies niet voor een okergele muur. This is waaayy to much!