fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Haal de lente in huis

Even serieus, meer dan 15 graden aan het eind van februari? Hoe heerlijk was dit! Inmiddels zijn de dagen weer wat kouder en grijzer maar ik heb de lente al volop in mijn bol. Het is tijd; Haal de lente in huis! Ik vertel je precies hoe je dat moet doen.

Haal de lente in huis

Natuurlijk doe je dat door kamerplanten te scoren! Als er iets zorgt voor een lentevibe in je huis dan zijn dit, naar mijn mening, absoluut kamerplanten. Lekker veel groen in huis! Ik heb op dit moment een lichtelijke plantentik en kan er geen genoeg van krijgen.

Alle begin is moeilijk…

De eerste planten in ons huis heb ik compleet verwaarloosd. Ik had totaal geen groene vingers en vergat zo nu en dan wat water te geven en mijn planten stonden qua licht compleet op de verkeerde plek. Na wat oefenen werd ik er gelukkig steeds beter in. Op dit moment heb ik heel wat planten al langer dan een jaar in huis en deze doen het allemaal ontzettend goed! Ik vind het altijd zo leuk als er een nieuw babyblad te zien is. Ben ik hier de enige in?

Plants everywhere

De meeste planten staan in mijn woonkamer maar je vind ze ook zeker in de keuken, op onze slaapkamer en in de badkamer. Van kleine tot grote kamerplanten en ik heb allemaal verschillende soorten. Ik vind het leuk om de planten te combineren en er een soort plantensetjes van te maken. In verschillende potten qua uitstraling en hoogte kan dit echt ontzettend leuk staan. Mijn favoriete plant op dit moment is onze prachtige Monstera Deliciosa op onze eettafel.

Haal de lente in huis

In het begin reed ik naar bijvoorbeeld de Intratuin om daar mijn kamerplanten te scoren. Inmiddels ben ik daar wel van afgekickt. De hele winkel doorsjouwen, je auto vol met potgrond.. wat een gedoe. Er bestaan genoeg webshops waar je kamerplanten online bestellen kan en geloof me, dit werkt als een tierelier. Ze worden heel netjes, in een speciale doos, thuisbezorgd en de kwaliteit is super. Ik heb dit al heel wat keren gedaan en het is me nog geen één keer tegengevallen. #aanrader

Haal de lente in huis met kamerplanten! Heb jij veel planten in je huis? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 13 maart 2019 / 19:15

    Ze staan er goed bij! Handige tip ook, om je planten te laten bezorgen. Vooral nu ik ga verhuizen is dat een uitkomst!

    Groetjes Melissa

  2. 12 maart 2019 / 19:39

    Prachtige planten! Heb er niet heel veel in huis, maar wel een paar. Probeer er dit keer ook echt goed voor te zorgen in de hoop dat ze het lang volhouden.