fbpx
27   57
93   134
89   124
111   184
107   196

OOTD Grey Snake

OOTD Grey Snake

Lente, het is tijd dat je nu echt 100% doorkomt! De lente is voorspeld maar hij laat toch nog even op zich wachten. De afgelopen weken was het vooral bewolkt en regenachtig en daarom heb ik de springfeelings ook nog niet helemaal te pakken. Dat resulteert er bij mij al snel in dat ik in mijn kledingkast grijp naar grijs en zwart. Zo ook bij deze outfit! Maar, toch wilde ik er een post van maken, aangezien ik een gloednieuwe tas heb die ik jullie graag laat zien. Kijk je mee?

OOTD Grey Snake

OOTD Grey Snake

OOTD Grey Snake

OOTD Grey Snake

OOTD Grey Snake

Een vrouw kan natuurlijk nooit genoeg tassen hebben. Ik heb nooit echt een ’tassentik’ gehad maar dat begint langzamerhand te veranderen. In plaats van een ‘praktisch iets’ zie ik een tas nu echt als een meerwaarde van mijn outfit. Daarom vind ik het steeds leuker om af te wisselen tussen verschillende items en daarvoor moet je natuurlijk wel een x aantal exemplaren hebben.

Mijn nieuwe exemplaar is een shopper tas van het merk DSTRCT. Dit is overigens mijn eerste tas van dit merk en om precies te zijn is dit de Portland Road Shopper. Hij is gemaakt van suède leer en heeft een decoratieve anaconda print. De slangenprint is natuurlijk helemaal hot op dit moment dus dat komt goed uit! De shopper heeft stevige schouderbanden die erg comfortabel zitten en heeft een ritssluiting. Er is wel één mispuntje en dat is dat de tas bestaat uit één compartiment en binnenin dus geen kleine vakjes heeft voor de portemonnee of sleutels. Verder vind ik de tas ideaal om mee te nemen naar mijn werk aangezien hij groot genoeg is om al mijn spullen in kwijt te kunnen.

Het tweede grijze detail in de outfit is mijn highwaisted jeans van Only. Dit is echt zo’n fijne broek, echt ik leef erin! Hierop draag ik een zwarte top met wijd uitlopende mouwen van My Jewellery en een bodywarmer met lederen details van Vila. Mijn chelsea boots met hakken zijn van Tamaris en de rest van de outfit maak ik af met zilveren sieraden. Echt lekker zwart met grijs dus!

Details

Pak jij ook snel naar grijs en zwart qua kleding? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. 28 maart 2019 / 09:33

  Wat een prachtige tas! Ik vind de print erg mooi.
  Liefs,
  Evelien

 2. 26 maart 2019 / 13:29

  Heel mooi! Maar ook die geweldige mouwen!

 3. 26 maart 2019 / 07:02

  Leuke outfit en mooie foto’s! Heel classy dat zwart met grijs. Super gave tas, heerlijk zo’n shopper waar lekker wat in kan. Ik vind je haar ook leuk zitten zo!