fbpx
109   124
46   183
42   95
12   191
65   389

Kruidvat Catch & Shine lipbalm

Kruidvat Catch & Shine lipbalm

Het is weer zover, Kruidvat heeft producten toegevoegd aan de Catch & Shine lijn. Dit keer is het de buurt aan 5 verschillende, fruitige lipbalms. In dit artikel ga ik ze uitgebreid bespreken en natuurlijk laat ik je weten wat ik er van vind. Lees je met mij mee?

Kruidvat Catch & Shine lipbalm

Kruidvat Catch & Shine lipbalm

Kruidvat Catch & Shine lipbalm

Droge lippen, ik vind het verschrikkelijk maar heb er helaas vaak last van. Ik smeer mij dan ook suf aan lippenbalsem en vind het fijn om verschillende lipbalms uit te proberen. Vandaag is het de beurt aan de gloednieuwe Kruidvat Catch & Shine lipbalm. Ik ben benieuwd!

Kruidvat Catch & Shine lipbalm

Kruidvat Catch & Shine lipbalm

Uiteraard kunnen we er niet omheen. Qua vormgeving lijkt deze Kruidvat Catch & Shine lipbalm lijn ontzettend op de eitjes van eos. Uiteraard zijn deze gebruikt ter inspiratie! De lipbalms uit deze Catch & Shine lijn van Kruidvat zijn te verkrijgen in 5 kleuren:

 • Blauw – Blueberry
 • Roze – Raspberry
 • Paars – Grape
 • Groen – Lime
 • Oranje – Mandarin

Ik heb 3 varianten ontvangen, namelijk blauw, roze en paars. Onze Mechelse herder Spyke vond de balletjes er ook wel heel erg interessant uitzien.

Kruidvat Catch & Shine lipbalm

Kruidvat Catch & Shine lipbalm

Gebruik

Na het opendraaien van deze kleurrijke balletjes schrok ik, eerlijk gezegd, wel eventjes. Het product, dus de lippenbalsem, heeft precies dezelfde kleur als de verpakking! Oeps.. gaat deze lippenbalsem afgeven? Ik ben meteen begonnen met het maken van swatches en zag helaas dat ze qua kleur inderdaad afgeven. Nu is dit bij roze of paars nog niet zo heel erg maar met blauw, groen of oranje wordt dit toch wel wat lastiger. Daarnaast zit lippen balsem nooit echt net zo netjes als een lippenstift op je lippen, dus ik vind dit helaas een groot nadeel.

Kruidvat Catch & Shine lipbalm

Conclusie

Super leuk om weer een product uit de Catch & Shine collectie van Kruidvat te testen. In deze tijd van het jaar komt lippenbalsem natuurlijk als geroepen. Ik vind de vormgeving ontzettend leuk gedaan, ookal is het (gezien eos) niet mega origineel natuurlijk. Desondanks zien ze we wel lekker fleurig uit en is het natuurlijk handig om ‘zo’n balletje’ in je tas te mikken. De lippenbalsems zijn ook fijn in gebruik en voelen fijn en hydraterend op de lippen. Helaas vind ik het wel heel erg jammer dat ze de kleur zo afgeven. Van mij hadden ze qua smaak wel in de buurt mogen komen maar qua kleur hadden ze wel iets meer sheer mogen zijn. Blauwe lippen.. niet zo mijn ding!

Deze Kruidvat Catch & Shine lipbalm kosten € 0,99 ct. per stuk. Ze zijn vanaf 18 februari verkrijgbaar en zijn er ‘zolang de voorraad strekt’.

Heb jij de Catch & Shine schappen al gespot bij jouw Kruidvat? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 11 maart 2019 / 16:34

  Oh help, ik denk dat niemand blij wordt van een lichtblauw kleurtje. Geeft een beetje zo’n Kool-Aid effect hahaha.

 2. 11 maart 2019 / 12:44

  Verrassend dat ze toch echt die kleur afgeven! Een naturel tintje erbij was dan wel leuk geweest.

 3. 11 maart 2019 / 12:24

  Oh wauw.. dat is wel echt heel jammer ? Ik bedoel, roze en rood; erg mooi. Maar blauw of paars… nee, bedankt ?‍♀️

 4. 11 maart 2019 / 07:06

  Wat jammer van de kleur, blauwe lippen zijn niet heel charming, haha!