fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Maybelline Snapscara

Maybelline Snapscara

Er is een nieuwe mascara op de markt en het is direct een mega hype. Ik heb het natuurlijk over de Maybelline Snapscara. Een mascara die toch nèt even anders is dan anders en daar houd ik wel van. Vol enthousiasme heb ik hem voor je uitgeprobeerd en bij deze laat ik je weten wat ik er van vind. Lees je mee?

Maybelline Snapscara

Maybelline Snapscara

Maybelline Snapscara

Eindelijk weer eens een mascara met een korte naam. Gewoon ‘Maybelline Snapscara’ en verder geen poespas. Ik had tegenwoordig het idee dat ze alleen maar langer werden. Extra Volumizing & Strenghtening Black Mascara bladiebla. Haha! Fijn om weer eens een lekker kort maar krachtige naam te hebben!

Maybelline Snapscara

Snap On – Snap Off 

Deze Snapscara wordt gepresenteerd als een Snap On – Snap Off mascara. Deze mascara is uniek doordat je deze makkelijk kunt aanbrengen maar ook heel makkelijk kunt verwijderen. Sterker nog, je verwijdert hem gewoon met warm water. Hoe tof?

Verder beloofd deze mascara geen panda ogen en en volume zonder klontjes. Het verwijderen doe je dus heel simpel met warm water, zonder te schrobben met allerlei producten. Dat maakt deze mascara extra geschikt voor de gevoelige ogen.

Maybelline Snapscara

Maybelline Snapscara

Ik ben onder de indruk van hetgeen wat de mascara beloofd maar helaas niet zo van de vormgeving. Begrijp me niet verkeerd, het ziet er op zich prima uit. Toch vind ik het allemaal wel erg simpel en niet zo heel creatief. Een zwarte rechttoe rechtaan verpakking met een zilveren rand en een witte tekst. Qua tekst staat er overigens ook weinig op behalve ‘Snapscara’ en op de achterkant hetgeen wat de mascara belooft. Hmm… van mij had hier wel iets meer aandacht aan besteed mogen worden.

Maybelline Snapscara

Maybelline Snapscara

Maybelline Snapscara

Het borsteltje ziet er daarentegen wel meteen goed uit. Ik houd zelf altijd erg van de haartjes in plaats van de plastic stekeltjes dus dat zit bij deze mascara goed. Verder zie je echt de wimperrand vorm in het borsteltje. Het borsteltje is licht gebogen en heeft een kegelvorm. Zo kom je goed bij de eerste en de laatste wimpertjes. Hopelijk werkt hij net zo fijn als hij eruit ziet. Tijd om de mascara te testen!

Swatches

Zoals je van me bent gewend, weer een 6 luik aan ‘oogfoto’s’, haha! De bovenste rij zijn mijn wimpers zonder enige mascara, de middelste rij met één laagje op de bovenste wimpers en de onderste rij met twee laagjes op de bovenste wimpers en één laagje op de onderste wimpers.

Hierbij een fullface foto met het resultaat van de mascara. Uiteraard met de twee laagjes op de bovenste wimpers en één laagje op de onderste wimpers.

Uiteraard kan ik deze ‘swatch’ test niet eindigen zonder te testen of de mascara inderdaad verwijderbaar is met enkel warm water. Geloof me, ik had hier een klein beetje een hard hoofd in maar dat bleek geheel onterecht. Met een klein beetje warm water op een wattenschijfje is de mascara binnen no-time als sneeuw voor de zon verdwenen. Heel indrukwekkend!

Maybelline Snapscara

Maybelline Snapscara

Conclusie

Leuk om weer eens een nieuwe mascara van Maybelline te testen. Ik vind het resultaat van de mascara op de wimpers prima maar geen WOW effect. Hij geeft lengte, klontert inderdaad niet en is verwijderbaar met warm water dus hiermee doet de mascara zeker wat hij beloofd. Ik kan er niet helemaal de vinger op leggen maar ergens vind ik het resultaat een klein beetje rommelig en dat vind ik een klein minpuntje. De houdbaarheid is prima en ik krijg inderdaad geen panda ogen. Al ben ik wel benieuwd hoe deze mascara uitpakt in een fikse regenbui..

Deze Maybelline Snapscara kost € 13,95 en is te koop in de drogisterijen en online via Boozyshop

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

11 Reacties

 1. 13 februari 2019 / 09:25

  Klinkt als een fijne mascara, die makkelijk te verwijderen is… Als het regent, blijft het dan wel zitten? Wel zo fijn op de fiets 😉

 2. 11 februari 2019 / 20:55

  Wat een ideaal product! Ik heb de laatste tijd best veel last van droge plekjes op mijn ogen enzo. Misschien is het de moeite waard om dit eens te proberen. Dan hoef ik niet met reiniging aan de slag!

 3. 11 februari 2019 / 15:20

  Fijn dat het te verwijderen is met water, maar wat gebeurt er als je in de miezer of regen loopt?

 4. 11 februari 2019 / 12:58

  Dat klinkt als een mascara die alle beloftes goed waarmaakt. Fijn dat het zo’n goed product is.

 5. 11 februari 2019 / 12:30

  Ik gebruik zelf amper mascara, omdat het bij mij toch nooit het gewenste resultaat geeft en ik het ook eigenlijk altijd wat onnatuurlijk vind lijken bij mezelf.

 6. 11 februari 2019 / 11:49

  Was hier zo benieuwd naar. Klinkt mij heel fijn vind dat geboen altijd zo niet prettig

 7. 11 februari 2019 / 11:04

  Ik snap wat je zegt over de verpakking, maar ik vind ‘m wel best opvallen omdat het geen standaard mascaraverpakking is. Wel erg handig dat je het er zo afkrijgt, denk dat dat ook wel goed is voor je wimpers.

 8. 11 februari 2019 / 10:28

  Leuk hoe je producten in beeld kan brengen! een echt talent! 🙂

 9. 11 februari 2019 / 10:09

  Ik vraag m af als ie zo makkelijk met water te verwijderen is, hoe blijft ie dan zitten na een pittige regenbui?

 10. 11 februari 2019 / 10:09

  Ik heb met mascara altijd het idee dat het allemaal een beetje hetzelfde is. Ik zie in ieder geval nooit meer volume of zo. Nu vind ik het resultaat van mascara op mijn wimpers wel heel mooi ten opzichte van niets er op. Ik snap wel wat je bedoelt met het flesje, het si weinig spectaculair. Ik ben altijd wel erg voor waterproof, juist in regenbuien. ben dus ook wel benieuwd, hoe deze daar uit komt!

 11. 11 februari 2019 / 10:08

  Duidelijke review! Ik heb zelf al veel mascara’s van maybelline gebruikt, en ze bevielen me ook echt super goed! Mooie foto’s!