fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

OOTD All eyes on you

OOTD All eyes on you

Natuurlijk is deze titel een knipoog naar mijn witte, fluffy trui vol met oogjes! Misschien heb je het al wel gemerkt maar de laatste tijd ben ik weer absoluut een ‘Fashion Freak’ te noemen. Ik vind het heerlijk om eindeloos te combineren met mijn kledingkast en show de lookjes graag op mijn blog en Instagram. Ben jij benieuwd naar deze OOTD All Eyes on you? Kijk dan gezellig met mij mee!

OOTD All eyes on you

OOTD All eyes on you

OOTD All eyes on you

OOTD All eyes on you

Alhoewel ik, vooral in de winter, graag zwart en grijs draag besloot ik eens wat meer ‘out of the box’ te denken. Ik heb vorige week een artikel geplaatst met mijn Goede Fashion Voornemens van 2019 en daar strookt deze OOTD dan weer niet helemaal mee. Ik heb me voorgenomen meer laagjes te dragen, meer jurkjes/rokken en hakken. Op punt 1 en 2 faal ik natuurlijk met deze look maar de hakken zorgen er voor dat ik in ieder geval nog 1 puntje mee pak.

Ik draag hier mijn meest favoriete Levi’s spijkerbroek. Echt, love deze broek! Hierboven draag ik een hele warme fluffy trui en in deze tijd van het jaar woon ik echt in dit soort truien. Het is een witte trui met een ‘oogjes’ patroon en dat maakt deze trui echt een eyecatcher. Goede woordspeling hè? Haha! De trui is van Miss Etam en ik heb deze vorig jaar gescoord via Wehkamp. Ik had deze trui al een tijdje op ‘het oog’ (sorry, flauw!) en scoorde hem uiteindelijk in de sale. Dit was zeker geen miskoop.

De tas match ik met mijn schoenen. Dit is een leren tas van het merk dR Amsterdam. Een bedrijf dat sinds 1947 bestaat en bekent staat om haar brede range kwaliteitsproducten. Deze mooie cognac lederen tas combineer ik dus met mijn cognac lederen laarzen. Deze laarzen zijn van het merk Shabbies en scoorde ik via Omoda. Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze laarzen niet zo heel vaak draag maar de combinatie met de tas vind ik wel heel erg leuk. Voor mij zelf is dit stiekem een reminder dat ik deze (peperdure!) laarzen vaker moet gaan dragen!

Mijn haar besloot ik eens een keertje in te vlechten. Dit doe ik overigens ook veel te weinig. Het staat best leuk toch? De sieraden die ik draag zijn van

Instagram

Volg je mij al op Instagram? (@lindseybeljaars) Ik post hier heel vaak lookjes die niet op mijn blog voorbij komen! X 

https://www.instagram.com/lindseybeljaars/

Details

Heb jij al leuke plannen voor januari? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

4 Reacties

 1. 16 januari 2019 / 10:40

  Leuke outfit! Vind het echt leuk om vaker fashion-artikelen te zien ^^

 2. 16 januari 2019 / 09:59

  Ohh die trui, zo zacht en leuk! 🙂

 3. 16 januari 2019 / 09:20

  Leuke trui! En je haar zit prachtig!

 4. 16 januari 2019 / 08:57

  Wat een super leuke outfit! Ik vind je oogjes trui echt heel erg leuk <3
  Liefs,
  Evelien