fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Goede fashion voornemens van 2019

Heb jij weleens de gedachtegang: “Ik zou dit eens wat meer moeten dragen!’ Ik heb die geregeld en dus heb ik voor mijzelf besloten om mijn goede fashion voornemens van 2019 eens te noteren. Bracht me gelijk op het idee om er een artikel van te maken.

Goede fashion voornemens van 2019

 1. Meer laagjes dragen Ik ben dol op fashion maar ik vind het dragen van verschillende laagjes echt zo lastig. Vaak zoek ik looks op op Instagram of Pinterest voor wat inspiratie en dan zie ik dus heel vaak een combinatie van verschillende lagen en stoffen. Mega leuk maar mijzelf lukt het gewoon niet helemaal lekker op de een of andere manier. Ik heb laatst een aantal mooie, lange vesten gekocht die leuk in lagen te combineren zijn en hopelijk stimuleert mij dit om het vaker te dragen.
 2. Jurkjes en rokjesDit is me in 2018 al een beetje gelukt en ik wil dit in 2019 heel graag voort zetten. Ik ben echt een jeans meisje maar ik vind stiekem rokjes en jurkjes zo leuk dat ik het gewoon vaker wil gaan dragen. Niet gelijk feestelijk maar juist ook casual en doordeweeks. Gewoon leuk gecombineerd met t-shirts met lange mouw of een trui bijvoorbeeld.
 3. Hakken Hiermee bedoel ik niet gelijk een pump of een stiletto. Ik kan er wel op lopen maar ik ben van mijzelf al 1.75m en ik vind mijzelf gewoon echt te lang als ik een flinke hak aan trek. Daarnaast is mijn vriend wel iets langer dan mij maar met een pump of stiletto steek ik al snel een kop boven hem uit. Niet helemaal mijn ding. Wat ik wel leuk vind is een laarsje met een subtiele, vrouwelijke blokhak. Hier kies ik zelf nooit voor maar daar is laatst verandering in gebracht. Tijd om dit voort te zetten in 2019!

Tot zover mijn Goede fashion voornemens van 2019. Heb jij voor jezelf goede voornemens op het gebied van fashion? Of misschien nog leuke tips voor mij? Dat hoor ik natuurlijk heel erg graag van je! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

9 Reacties

 1. 15 januari 2019 / 17:04

  Goed voornemen ! Leuk om je hier meer mee bezig te houden 🙂

 2. 15 januari 2019 / 11:42

  Wat een leuke insteek! Zelf moet ik inderdaad ook veel meer rokjes en jurkjes dragen, want ik heb zóveel leuks in mijn kast. Nu moet ik zeggen dat ik het de laatste tijd wel vaker doe, maar toch grijp ik sneller een jeans.

  • 17 januari 2019 / 14:33

   Herkenbaar.. ik doe het ook echt! Soms verhang ik alles in mijn kast zodat andere items weer wat beter opvallen en ik ze dus sneller pak, haha. Toch blijft een jeans het makkelijkst…

 3. 13 januari 2019 / 19:52

  Heerlijk toch om zo met kleding bezig te zijn!

  • 17 januari 2019 / 14:34

   Jaa zeker!! Fashion komt steeds vaker voorbij op mijn blog en Instagram (@lindseybeljaars)

 4. 11 januari 2019 / 11:47

  Ik kan me bij veel van je voornemens aansluiten! Ik wil mijn jurkjes en rokken vaker uit de kast trekken en sowieso meer kleren vaker dragen. Grijp toch vaak naar dezelfde makkelijke favorieten!

  • 17 januari 2019 / 14:36

   Jaa herkenbaar. Lukt het een beetje tot nu toe? Ik typ dit met een jurkje aan dus bij mij gaat het de goede kant op!

 5. 11 januari 2019 / 08:47

  Jurkjes en rokjes zijn zó leuk! Oh en hakken zijn altijd een goed idee. Vind een goede, hoge hak ook heel mooi staan bij langere vrouwen hoor! Maar je moet je er natuurlijk wel prettig bij voelen 🙂

  • 17 januari 2019 / 14:37

   Thanks voor je berichtje! Heb inmiddels nieuwe hakken gescoord die ik geregeld aan heb dus het gaat de goede kant op!