fbpx
70   68
36   163
36   87
12   190
65   388

Goodiebox Unboxing Januari

Januari, tijd voor een frisse start. Zo moet Goodiebox er wel over hebben gedacht tijdens het samenstellen van deze ‘Keep it Fresh’ box. Ben jij benieuwd naar de inhoud? Lees dan mijn Goodiebox Unboxing Januari!

Goodiebox Unboxing Januari

Goodiebox Unboxing Januari

Goodiebox Unboxing Januari

De inhoud van deze box geeft je huid een kickstart! Het reinigt, verzorgt en laat je stralen met producten waarmee je jezelf in de watten legt. In vloeibare, vaste en foaming vorm!

Een kickstart, niet alleen voor het nieuwe jaar maar dus ook zeker voor je huid!

Naobay Equilibira Gel to Milk Cleanser

Leuk! Een product van Naobay! Ik ken het merk al een tijdje maar ik heb er niet zo heel veel van getest dus altijd leuk om dan weer een nieuw product te proberen. Naobay is een afkorting voor Natural And Organic Beauty and You. Dit is een cleanser die verrijkt is met voedende amandel-, olijf- en abrikozenolie. De gel verandert na aanraking met water in een milky substantie en reinigt de huid.

Deze Naobay Equilibira Gel to Milk Cleanser bevat en kost € 15,95

Daily Concepts Multi-functional Soap Sponge Charcoal

Sow! Dat is me nog eens een productnaam, haha! Het is een 2-in-1 zeep-spons van het merk Daily Concepts die verrijkt is met houtskool. Bij gebruik kleurt hij je lichaam helemaal zwart en het is een soort body wash met scrub gecombineerd. Hij werkt ontgiftend, reinigend en exfoliërend.

Deze Daily Concepts Multi-functional Soap Sponge Charcoal kost € 6,95

Goodiebox Beautyblender

Hé tof! Een beautyblender van Goodiebox zelf! Uiteraard breng je hiermee je foundation aan. Ik heb al heel wat ‘beautysponges’ uitgeprobeerd en vind het super leuk dat er nu ook eentje van Goodiebox zelf is. Die ga ik zeker testen!

Deze Goodiebox Beautyblender kost € 15,95

Youth Lab. CC Complete Cream SPF30 

Yes! Een CC Cream, daar ben ik zelf altijd super dol op. Toffe combinatie ook met de Goodiebox Beautyblender. Deze CC Cream van Youth Lab. is een awart winnende 4-in-1 multi-tasker. Hij werkt namelijk als serum, als hydraterende crème, als lichte foundation en als beschermfactor. Klinkt mega goed!

Deze Youth Lab. CC Complete Cream SPF30 kost € 30,- voor 50ml. 

  • Deze verpakking bevat 20ml. en kost dus € 12,-

AfterSpa Magic Makeup Remover

Ah! Een bekend product. Dit is een speciaal ‘magic’ doekje die met behulp van alleen warm water de make-up van je gezicht verwijdert. Ik heb dit soort doekjes al eens eerder getest van verschillende merken. Het werkt zeker alleen mijn voorkeur heeft het niet helemaal. Wel handig voor bijvoorbeeld op reis!

Deze AfterSpa Magic Makeup Remover kost € 5,95

LARITZY Cosmetics Dew Pot

Het leuke aan een beautybox is het ontdekken van nieuwe merken. Van LARITZY Cosmetics heb ik namelijk nog nooit gehoord! Dit is een creamy highlighter in een perzikkleurtje. Daarnaast kan je hem, zoals de beschrijving vertelt, ook gebruiken als blush en oogschaduw. Dat ga ik uiteraard uitgebreid testen!

Deze LARITZY Cosmetics Dew Pot kost € 17,50 

Conclusie

Wat is dit een goede box zeg!! Misschien zelfs wel mijn favoriet tot nu toe. Wat een leuk gekozen thema zo in de eerste maand van het nieuwe jaar. ‘Keep it Fresh’ met hele fijne producten voor een frisse, gereinigde huid. Heel goed over nagedacht. Ik ben fan!

Mocht jij nou van een bepaald product heel graag een review willen, laat me dit eventjes weten onderaan in de comments. Uiteraard geef ik je dan eventjes een seintje wanneer je de uitgebreide review terug kunt lezen!

De totale waarde van deze box is €74,30 terwijl je hem koopt voor € 19,95. Wauw!! Mega goede deal toch? Je abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Unboxing december! Ken jij Goodiebox?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

5 Reacties

  1. VWillemse
    22 januari 2019 / 12:48

    Ik ben best wel benieuwd naar de LARITZY Cosmetics Dew Pot, de CC cream van Youth lab en de Naobay cleanser.
    Ik zou het wel leuk vinden als er een revieuw van 1 van deze 3 komt ?

  2. 22 januari 2019 / 11:45

    Haha, ‘iedereen’ is er razend enthousiast over… Als ik de inhoud zo zie, denk ik ‘Neuh, niets voor mij’, oeps… Gelukkig ben jij er wel blij mee! Veel plezier met het testen van de producten!

  3. myrthe
    22 januari 2019 / 11:31

    Wat een toffe review over de Keep it Fresh januari box! ?? Geniet ervan! Liefs, Myrthe

  4. 22 januari 2019 / 08:49

    Ook mijn favoriete box tot nu toe! Leuke inhoud hé 🙂

  5. 22 januari 2019 / 08:47

    Echt een hele mooie inhoud! Jammer dat ze niet naar hier verzenden, anders had ik al lang een abonnement!