fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

Mijn totaal onrealistische wishlist

Nooit stoppen met dromen, ik ben er groot voorstander van. Natuurlijk is mijn bankrekening niet oneindig en heb ik een aantal items waar ik van droom. Wellicht gaat het er ooit komen en misschien ook niet. Anyways, in dit artikel zie je mijn totaal onrealistische wishlist. Leuk om lekker bij weg te dromen!

Mijn totaal onrealistische wishlist

 1. Cire Trudon Geurkaars
  • Ik ben een sucker voor heerlijke geurkaarsen. Als ik ff niet helemaal lekker ben dan steek ik een geurkaars aan en daar kan ik echt oprecht ontzettend van genieten. Mijn favoriete merken zijn op dit moment Rituals en Yankee Candle. Toch zijn er ook een stel peperdure geurkaarsen op de markt. Denk bijvoorbeeld aan het merk Cire Trudon, hier betaal je rustig € 399,- voor een kaars van 55-60 branduren. Natuurlijk waanzin, maar goed; hij staat niet voor niets in deze lijst.
 2. Omega horloge
  • Een mooi klokkie kan niet ontbreken toch? Haha! Als ik denk aan een peperduur horloge dan kom ik toch al snel op de merken Omega of Rolex uit. Mocht je van plan zijn om een klokje van dit kaliber aan te schaffen dan kan dit o.a. via Chronoexpert. Ze hebben hier ook heel veel tweedehands Omega horloges en mocht je er een hebben gekocht en hem daarna ook weer wilt verkopen dan kan dit via dezelfde site, wel zo handig.
 3. Porche cabrio
  • Een klassieke auto is naar mijn mening een Porche. Wat je misschien niet van mij weet is dat ik een echte auto- en motorfreak ben. De categorie ‘auto’ heb ik te danken aan mijn vader en broer en de categorie ‘motor’ aan mijn vriend. Als mijn bankrekening oneindig is dan zie ik wel een garage voor me met een paar mooie modelletjes. Een Porche cabrio als ‘boodschappenauto’ is helemaal geen overbodige luxe toch? (haha!)

Natuurlijk staat er nog veel meer op mijn totaal onrealistische wishlist. Die items bespreek ik graag in een ander artikel. Zo nu en dan zal ik hier een leuke update op maken. Dit zorgt ervoor dat deze lijst niet veranderd in de ‘gigantisch onleesbaar lange wishlist’! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

4 Reacties

 1. 23 januari 2019 / 09:34

  En ik vond de kaarsen van Diptyque al duur! Wist je trouwens dat de duurste kaars ter wereld € 100 000 kost en goud en een diamant van drie karaat bevat? 😛

 2. 23 januari 2019 / 09:03

  Leuk lijstje! Ik zou denk ik nog wel een hele mooie Harley Davidson willen, nu nog eerst mijn rijbewijs A zien te halen 🙂

 3. 22 januari 2019 / 15:52

  Wat een luxe wishlist heb je! Ik zou ook wel graag ooit zo’n lekkere luxe auto willen. Het liefst een tesla, want dan hoef ik zelf niet te rijden en te parkeren. Ideaal. En een diptique kaars staat ook nog hoog op mijn lijstje!

 4. 22 januari 2019 / 14:40

  Haha, leuk om te lezen. Een Porsche wil ik ook wel!