fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Allerlei blousjes voor de lente

OOTD New Silver Jewelery

Voor mijn gevoel duurt het nog zo lang voordat de lente begint. Alhoewel het deze winter niet echt mega koud is geweest ben ik nu echt ontzettend toe aan de lente. Terwijl ik dit typ is het overigens wèl mega koud en sneeuwt het volop. Nog meer reden om giga veel zin te hebben in de lente. Ik ben die donkere dagen en mijn winterjas wel weer beu. Ik moet nog wel op Wintersport maar dat vind ik fantastisch dus daarvoor maak ik graag een uitzondering. Als ik dan terug ben dan mag wat mij betreft de lente echt gaan beginnen. Stiekem ben ik al wat outfit inspiratie voor de lente aan het opdoen. Benieuwd? Doe gezellig met mij mee!

Allerlei blousjes voor de lente

Ik heb zo’n aantal webshops waar ik graag op rondneus. Niet perse om iets te kopen maar vooral om lekker doorheen te scrollen en de nieuwste trends te spotten. Esprit is er hier zeker één van. Zij hebben een hele overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site en tijdens het opdoen van outfit inspiratie werkt dit natuurlijk extra lekker. Als je een item aanklikt die je aanspreekt komen onderin de site suggesties tevoorschijn waarmee je dit item kunt combineren. Dit vind ik zelf heel erg prettig werken! Uiteindelijk eindig ik dan vervolgens alsnog met een gevuld winkelmandje en trek ik al snel mijn Random Reader en bankpas tevoorschijn.

De new arrivals voor de lente staan al klaar en ik spot verschillende trends. Wat mij vooral opvalt is dat de categorie ‘dames blouse‘ goed is vertegenwoordigd. Eigenlijk spot ik blousjes in verschillende varianten zoals een blouse met strik, een lange blouse, een spijkerblouse, wel of niet getailleerd, een linnen blouse en ga zo nog maar eventjes door. Ze hebben zelfs een aanbod met biologisch katoen. Stiekem ben ik gelijk enthousiast want ik ben dol op blousjes!

Een effen blousje zal je mij niet snel zien kiezen. Ik vind het altijd wel leuk als er iets van een streepje of patroontje op zit. Daarnaast houd ik van een oversized ‘basic’ model met knoopjes van boven te beneden. Zo kun je hem zelf een beetje stylen zoals je wilt. Op die manier staat het blousje leuk bij een mom jeans maar zeker ook op bijvoorbeeld een highwaisted broek of rok.

Dat vind ik dan ook het grootste voordeel van een blouse. De mogelijkheid tot eindeloos combineren! Je kunt het zowel casual als net dragen en het gaat prima samen met zowel een broek als een rok. Highwaisted of niet, je kunt er altijd wel iets leuks van maken. Zeker in de lente vind je mij dan ook snel in een blousje. Heel fijn om te zien dat ze op dit moment dus ontzettend on trend zijn en er allerlei blousjes voor de lente te verkrijgen zijn!

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. Edith-Sofia
    30 januari 2019 / 21:54

    Ik ben gek op blousjes! Ik vind het middelste blousje super leuk.

  2. 30 januari 2019 / 08:09

    Ik kan niet wachten op de voorjaars collecties!