fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Lingerie; een perfect Valentijnscadeau!

Stiekem is dit artikel een tip voor jou partner! Wil jij als Valentijnscadeau een prachtig lingeriesetje cadeau krijgen? Dan weet je wat je te doen staat. Dit artikel onder de neus van jouw partner schuiven! Al kun je dit artikel natuurlijk ook zelf gebruiken als inspiratie en voor jouw partner een setje uitkiezen. Naar mijn mening is lingerie namelijk een perfect Valentijnscadeau! In dit artikel vertel ik je precies waarom en geef ik je wat leuke tips mee.

Lingerie; een perfect Valentijnscadeau!

Ik zal het eerlijk toegeven, ik heb nog nooit een lingeriesetje als cadeau voor Valentijn gehad. Misschien moet ik dit artikel dus maar eens bij mijn eigen partner onder zijn neus schuiven, haha! Echter ben ik wel dol op lingeriesetjes en ben ik altijd vooral fan van de Valentijnscollectie van Hunkemöller. Vorig jaar scoorde ik een prachtig setje en ook dit jaar ga ik weer lekker neuzen in de nieuwe collectie.

Hoe leuk is het om voor Valentijn lingerie als cadeau te krijgen? Dit hoeft naar mijn mening niet gelijk seksueel getint te zijn maar juist eerder galant en lief. Je partner heeft de tijd genomen om iets uit te kiezen wat hij/zij mooi vind en goed bij jou vind passen. Laten we even eerlijk wezen; dat is toch veel leuker dan het krijgen van een cadeaubon?

Even spieken in de kast voor gegarandeerd succes 

 • Welk merk komt het vaakst voor?
 • Welke maat?
 • Wat voor soort BH?
 • Wat voor soort slipje?

Als je op deze vragen antwoord weet dan kun je het eigenlijk niet meer fout doen. Je weet van je partner het favoriete merk en gaat daar dus rondneuzen. Van dit merk weet je precies welke maat ze nodig heeft, wat voor soort BH ze draagt en wat voor soort slipje favoriet is. In dit categorie kies je vervolgens het mooiste setje en deze laat je uiteraard prachtig inpakken. Ik zeg; gegarandeerd succes op 14 februari. Eerlijk is eerlijk, dit kan niet meer fout gaan toch?

Ik hoop je met deze tips een eindje op weg geholpen te hebben. Ik vind lingerie een perfect Valentijnscadeau en hopelijk heb ik je met dit artikel op een goed idee gebracht. Uiteraard wens ik je alvast een hele prettige dag toe #happyvalentine

Wat is jouw favoriete lingeriemerk? Bij mij is dit Hunkemöller! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

5 Reacties

 1. 1 februari 2019 / 15:04

  Prachtig! Ik vind het zeker een prachtig cadeau voor valentijn, daarnaast altijd leuk voor een vrouw.

 2. 31 januari 2019 / 13:10

  ik vind het kleding/lingerie veel te persoonlijk om te kopen. Voor je het weet is het net niet goed.

 3. 31 januari 2019 / 12:52

  Altijd een leuk cadeau vind ik! Vooral omdat het iets is waar ik zelf niet veel geld aan uitgeef.

 4. 31 januari 2019 / 08:54

  Toevallig heb ik wel wat nieuwe setjes nodig! Bij Hunkemöller vind ik t ideaal dat er een bel in de kleedkamer zit!

 5. 31 januari 2019 / 08:46

  Prachtig! Ik verwacht ook nog een mooi setje 🙂